×

Dashuria dhe Seksi

Ëndrra erotike? Ja si shpjegohen

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 253

FLIRTI

Nisur nga +ERELA+  | Postimi i fundit nga erionmuca    « 1 2 » · 41 · 3662

Si ka ndikuar koha tek ju?

Nisur nga DiniL  | Postimi i fundit nga endrrimtare    « 1 2 3 » · 57 · 1417

"Akullorja më e mirë se seksi"

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 11 · 6619

Shalqini si viagër?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Shej    · 6 · 1668

Per $15 serish e virgjer

Nisur nga Brentiani  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 3 · 947

Shën Valentini

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 223

Në Vjenë hapet shkolla e seksit

Nisur nga TATU  | Postimi i fundit nga vullkani    · 12 · 555

Poezi erotike

Nisur nga whitesnake  | Postimi i fundit nga whitesnake    · 7 · 4364

Seks i paharrueshëm!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga chekevara    · 3 · 504

Dashuria ne te ardhmen

Nisur nga bukuroshi  | Postimi i fundit nga dreamm    · 12 · 1469

C'eshte dashuria

Nisur nga ilir elb  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    « 1 2 3 4 5 6 » · 125 · 12873

Mësime për kënaqësi seksuale

Nisur nga +ERELA+  | Postimi i fundit nga chekevara    « 1 2 3 4 5 » · 123 · 5618

Cili ka qene ambienti me crazy....

Nisur nga beku  | Postimi i fundit nga vullkani    « 1 2 3 4 5 6 ... 11 » · 262 · 15033

A e vret largesia dashurine?

Nisur nga Gjumashi  | Postimi i fundit nga regrets    « 1 2 3 4 5 6 » · 144 · 11871

Kur ata na tradhtojnë...

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    · 14 · 1112

Shtatëzania dhe seksi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga vullkani    · 2 · 943

Child Boards