×

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

· 1653 · 35807

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1625 ne: 22-05-2019, 09:32:01
Miremengjes ☺️
Ku do e pime kafene :D
..do me marresh ne qafe kalamajte....

 • Postime: 4261
Charlie
#1626 ne: 22-05-2019, 13:06:59
i paske dhone drejtim mer kopuk :P

Ishte koha t'i jap nje drejtim :D

 • Postime: 12743
Mishel...............
#1627 ne: 22-05-2019, 15:42:43
Me krahe te lehta o charlie :P

 • Postime: 7051
 • Gjinia: Femer
erlehta
#1628 ne: 26-05-2019, 08:31:51
Nga do e mbajme frymen sot 😁

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1629 ne: 26-05-2019, 14:20:45
nga po i kullote ato..? :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#1630 ne: 26-05-2019, 21:59:48
Tenxherja kapakun ..tmerr :P

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1631 ne: 06-12-2019, 20:05:50
po garuzhdja.?

 • Postime: 12743
Mishel...............
#1632 ne: 10-01-2020, 07:52:01
Vdeksh ti per mua jarebi , LOL

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1633 ne: 10-01-2020, 09:30:25
Kur do...flasim? ;)

 • Postime: 12743
Mishel...............
#1634 ne: 10-01-2020, 16:06:50
Kur te vdisni LOL

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1635 ne: 10-01-2020, 22:22:21
kush mo? :S

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#1636 ne: 11-01-2020, 07:53:38
Ku je të të gjej njëherë, pastaj të të them diçka... :D

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1637 ne: 11-01-2020, 19:42:49
rreth e rrotull eshte.. :P

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#1638 ne: 11-01-2020, 19:50:17
Vjen e shkon si era! 😂 prandaj se gjej lol

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1639 ne: 11-01-2020, 19:56:12
kur vjen rri gati.dhe. kape. :P

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#1640 ne: 11-01-2020, 20:05:32
Citim nga: Grens(Wiliams)  ne 11-01-2020, 19:56:12
kur vjen rri gati.dhe. kape. :P
Prit goma* se dë dale bar- i themi nga ne 😂

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1641 ne: 11-01-2020, 20:35:18
cfar tha  ai  pastaj kur mbiu Bari? hmmmmm:

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#1642 ne: 11-01-2020, 21:00:24
Priti aq gjatë sa që tani nuk ngopet.😉

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1643 ne: 11-01-2020, 21:58:15
nuk ngopet me bar..? hmmmmm:

 • Postime: 7051
 • Gjinia: Femer
erlehta
#1644 ne: 12-01-2020, 07:51:42
Të kam zili dhe inat kur fle gjumë gjatë  :D

 • Postime: 7441
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#1645 ne: 18-01-2020, 01:58:25
Skam ca ti them se te tera Ja kam thene te poshtres... lol

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1646 ne: 18-01-2020, 22:00:39
ehhh.nga e thena  ne  te  bere.. :S

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#1647 ne: 18-01-2020, 22:08:37
Ich hasse dich 😁

Kështu edhe unë i them. 😬

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#1648 ne: 18-01-2020, 22:15:23
shyqyr qe  ja the me ne  fund :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#1649 ne: 02-02-2020, 15:35:36
I them - po si ste ha nje mortje LOL
 

Çfarë i ndodh trupit tuaj nëse nuk hani pas stërvitjes

Nisur nga InfoZRubrika Fitness

Postimi i fundit 04-06-2020, 07:47:14
nga InfoZ
Çfarë pëlqejnë gratë te një burrë?

Nisur nga InfoZRubrika Ndjenja

Postimi i fundit 26-05-2020, 12:29:47
nga InfoZ
Cfare duhet te dini para se te investoni?

Nisur nga albinalbanRubrika Leku

Postimi i fundit 15-05-2020, 10:57:46
nga erlehta
Kush dhe cfare jane Jexhuxh - Maxhuxhet?

Nisur nga M A XRubrika Libraria Islame

Postimi i fundit 07-05-2020, 13:59:31
nga M A X
Çfarë është sëmundja ‘Kawasaki’ dhe si lidhet me COVID-19

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 12-05-2020, 08:56:22
nga M A X