×

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

· 1631 · 31865

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#175 ne: 25-02-2011, 00:48:48
bohu gati se erdha do e tundim shkundim ne ket nate te gjate qe kemi perpara.. :D

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#176 ne: 25-02-2011, 00:50:26
me mungon shume jeta ime

 • Postime: 412
 • Gjinia: Mashkull
regrets
#177 ne: 25-02-2011, 00:53:14
je  yll)) im

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#178 ne: 25-02-2011, 00:59:43
te thashe qe se mban dot kamasutren beje pushim sot.. :D

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#179 ne: 25-02-2011, 01:00:43
te duaaaaaaaaaaaaaaaaa a pa fundddddddddddddddd d

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#180 ne: 25-02-2011, 01:17:06
avash avash se na mallengjeve fare :D

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#181 ne: 25-02-2011, 12:27:25
++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++  TE +++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++ DUA ++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++ SHUME +++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++   JETA  +++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++  IME ++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#182 ne: 25-02-2011, 12:28:37
avash mi se na bere me zemer :P

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#183 ne: 25-02-2011, 12:30:08
me falni, po pse qeshni :D ?!

 • Postime: 12210
Lefter
#184 ne: 25-02-2011, 12:41:19
Do i thoja.....Hajxe dhe njihere se njihere nuk mjafton.... :D

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#185 ne: 25-02-2011, 14:55:43
me do sme do me do sme do :)

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#186 ne: 26-02-2011, 00:04:07

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#187 ne: 26-02-2011, 02:13:13
u dhe per te ngrene kalamaqve veri ne gjume tani  se kemi pune.. :D

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#188 ne: 26-02-2011, 08:55:24
Flej se rritesh.. :D

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#189 ne: 26-02-2011, 14:12:46
shpejt se u zgjova ma bej nje kafe a te keqen un ty.. :D

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer
JustA
#190 ne: 26-02-2011, 18:58:53

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer
JustA
#191 ne: 26-02-2011, 18:59:39
te duaaaaaaaaaaaaaaaaa a pa fundddddddddddddddd dkadal se po sharon  :engjell:

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#192 ne: 26-02-2011, 20:40:11
do ta kepus koken si te zogut. :P

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#193 ne: 26-02-2011, 20:42:01

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#194 ne: 26-02-2011, 20:47:06
ose me mire po ta pres me kete sharren e nikut  :D

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#195 ne: 26-02-2011, 20:49:57
ose me mire po ta pres me kete sharren e nikut  :D
:P jo sonte se ben ftohte :D

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#196 ne: 26-02-2011, 21:38:55
O JETA IME...

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#197 ne: 26-02-2011, 21:39:41

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#198 ne: 26-02-2011, 21:42:17
:P ashtu è?!

Mos te behet xheloze gruaja ore :D

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#199 ne: 26-02-2011, 21:45:17
:P ashtu è?!

Mos te behet xheloze gruaja ore :D
  :( mos me martove :D