×

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

· 1631 · 31438

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

· 1631 · 31438

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#50 ne: 03-01-2011, 12:01:33
ta mash men :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#51 ne: 04-01-2011, 17:26:54
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#52 ne: 04-01-2011, 18:34:41
Tonight is the night........we gonna have e fight.. :D

Cili doli i fituari?? :P :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#53 ne: 04-01-2011, 21:19:44
Cili doli i fituari?? :P :perqafim

Uuummmmm..spranoj humbje..never :d
 :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 121
 • Gjinia: Femer
LamiA
#54 ne: 05-01-2011, 12:45:46
do vish apo te vi ???  :perqafim :perqafim :-*
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#55 ne: 05-01-2011, 16:25:48
Ate qe i them gjithmone
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#56 ne: 06-01-2011, 08:40:32
e di vete ai! :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#57 ne: 08-01-2011, 22:36:23
E degjon heshtjen e nates?!
jane ndjenjat qe flasin me qetesi,
mbi koke ke varur driten e henes
optimizmin ke strukur ne gji!
Sonte te dy duhet te shohim henen
si bumerang, me puthje do ta ndjell,
e kur puthjet tek ti t'i shkarkoje
puthjet e tua do me sjelle..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#58 ne: 13-01-2011, 00:32:00
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#59 ne: 13-01-2011, 13:09:33
Si ike sot ashtu??? ^o) ^o)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#60 ne: 19-01-2011, 15:09:19
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#61 ne: 23-01-2011, 20:47:06
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#62 ne: 23-01-2011, 20:58:26
Cdo here qe mendoje te kam afer, ti je shume larg, dhe kur jam afer teje, me largohesh akoma me shume.

Ste mjafon gjithe ky planet?Ateher, po te dergoje ne nje sistem tjeter djellor, rri e jeto atje me shpresen se do te gjeje dikush.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#63 ne: 23-01-2011, 21:00:20
Mberrite?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#64 ne: 23-01-2011, 21:23:07
U be kohe qe nuk i kam folur, ajo kohe qe kaluam dhe perjetuam bashke le te mbetet si nje film i preferuar nga te 2  :) :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#65 ne: 23-01-2011, 22:27:13
vdeksh ti per mua  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#66 ne: 24-01-2011, 19:51:43
:(
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#67 ne: 24-01-2011, 20:01:38
ik e pirdhu  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#69 ne: 24-01-2011, 23:50:53
lepurushe mos qaj te hongsha synin se nuk eshte e vertet...ketrushe ti qaj plas  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1397
 • Gjinia: Mashkull
CTS
#70 ne: 25-01-2011, 02:14:02
duhet tja them me kong apo me fjale :P

Me serenate. Shtepine ma di, po mos hajde shume vone.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#71 ne: 26-01-2011, 20:45:37
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#72 ne: 31-01-2011, 14:25:32
po te pres te parku..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#73 ne: 31-01-2011, 17:16:38
..tshnuki...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#74 ne: 31-01-2011, 20:20:34
o te mesoj shqip o ska..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super