×

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

· 1631 · 31669

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

· 1631 · 31669

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#50 ne: 03-01-2011, 12:01:33
ta mash men :)

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#51 ne: 04-01-2011, 17:26:54

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#52 ne: 04-01-2011, 18:34:41
Tonight is the night........we gonna have e fight.. :D

Cili doli i fituari?? :P :perqafim

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#53 ne: 04-01-2011, 21:19:44
Cili doli i fituari?? :P :perqafim

Uuummmmm..spranoj humbje..never :d
 :perqafim

 • Postime: 121
 • Gjinia: Femer
LamiA
#54 ne: 05-01-2011, 12:45:46
do vish apo te vi ???  :perqafim :perqafim :-*

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#55 ne: 05-01-2011, 16:25:48
Ate qe i them gjithmone

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#56 ne: 06-01-2011, 08:40:32
e di vete ai! :perqafim

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#57 ne: 08-01-2011, 22:36:23
E degjon heshtjen e nates?!
jane ndjenjat qe flasin me qetesi,
mbi koke ke varur driten e henes
optimizmin ke strukur ne gji!
Sonte te dy duhet te shohim henen
si bumerang, me puthje do ta ndjell,
e kur puthjet tek ti t'i shkarkoje
puthjet e tua do me sjelle..

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#58 ne: 13-01-2011, 00:32:00

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#59 ne: 13-01-2011, 13:09:33
Si ike sot ashtu??? ^o) ^o)

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#60 ne: 19-01-2011, 15:09:19

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#61 ne: 23-01-2011, 20:47:06

 • Postime: 3135
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#62 ne: 23-01-2011, 20:58:26
Cdo here qe mendoje te kam afer, ti je shume larg, dhe kur jam afer teje, me largohesh akoma me shume.

Ste mjafon gjithe ky planet?Ateher, po te dergoje ne nje sistem tjeter djellor, rri e jeto atje me shpresen se do te gjeje dikush.

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#63 ne: 23-01-2011, 21:00:20
Mberrite?

 • Postime: 1436
 • Gjinia: Mashkull
DiniL
#64 ne: 23-01-2011, 21:23:07
U be kohe qe nuk i kam folur, ajo kohe qe kaluam dhe perjetuam bashke le te mbetet si nje film i preferuar nga te 2  :) :)

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#65 ne: 23-01-2011, 22:27:13
vdeksh ti per mua  :P

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#66 ne: 24-01-2011, 19:51:43
:(

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#67 ne: 24-01-2011, 20:01:38
ik e pirdhu  :D

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#69 ne: 24-01-2011, 23:50:53
lepurushe mos qaj te hongsha synin se nuk eshte e vertet...ketrushe ti qaj plas  :)

 • Postime: 1397
 • Gjinia: Mashkull
CTS
#70 ne: 25-01-2011, 02:14:02
duhet tja them me kong apo me fjale :P

Me serenate. Shtepine ma di, po mos hajde shume vone.

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#71 ne: 26-01-2011, 20:45:37

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#72 ne: 31-01-2011, 14:25:32
po te pres te parku..

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#73 ne: 31-01-2011, 17:16:38
..tshnuki...

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#74 ne: 31-01-2011, 20:20:34
o te mesoj shqip o ska..