×

Justifikimet më të përdorura nga femrat kur tradhtojnë të dashurin!

· 1 · 46

Justifikimet më të përdorura nga femrat kur tradhtojnë të dashurin!

· 1 · 46

  • Postime: 22550
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 19-06-2019, 17:06:37
 

Justifikimet më të përdorura nga femrat kur tradhtojnë të dashurin! Me siguri nuk i kishit menduar

Këto justifikime duhet të shërbejnë si një paralajmërim për partnerët e dyshimtë.

Njerëzit jobesnikë kanë justifikimet e tyre për të fshehur një lidhje tjetër.

Ama tani ata e kanë hapur “zemrën” e kanë rrëfyer, se cilat janë gënjeshtrat më të mëdha që u tregojnë partnerëve të tyre.

Sipas një studimi të fundit, gënjeshtra më e madhe që femrat tradhtare u thonë partnerëve është “po dal me shoqet”.
Isabella Mise, drejtore e Komunikimeve në Ashley Madison, tha se këto janë 5 justifikimet që përdorin femrat tradhtare:

1.Po dal me shoqet. 29%.

2.Do të punoj deri vonë. 18%.

3.Një shoqe e mbulon dhe thotë se ishte me të. 17%.

4.Dola për pazar. 15% 5.

5.Po shkoj në palestër. 12%.
360grade.al