×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Lefter
« ne: 28-12-2013, 15:32:47 »

E vanon dhe pleqerine  :D :D :D
Postuar nga: Pasion
« ne: 20-12-2013, 22:14:42 »

pthe kshu??? :S
Postuar nga: Shej
« ne: 20-12-2013, 22:09:37 »

oqi oqi :P
Postuar nga: Pasion
« ne: 20-12-2013, 22:08:02 »

Postuar nga: Shej
« ne: 20-12-2013, 21:50:22 »

halla halla
Postuar nga: Pasion
« ne: 20-12-2013, 21:06:53 »

Fol pasion.... :D
E kam me vepra :D  aksham sabah :-[
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 20-12-2013, 19:16:49 »

Fol pasion.... :D
Postuar nga: Pasion
« ne: 20-12-2013, 19:04:29 »

Dua te mos flas,por  :) :-[
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 20-12-2013, 18:54:20 »

Varet si te ze...mire e ke o ciarli
Postuar nga: ciarli
« ne: 20-12-2013, 17:57:08 »

mund te peshkosh nje grua madheshtore edhe vetem me krimbin seksual, pa kallam, grep apo rrjeta,
edhe pa vapor mbi ujera te thella