×
Hyrja
Profili

Post reply

Warning - while you were reading 4 new replies have been posted. You may wish to review your post.
Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 28-01-2020, 17:35:47 »

Max ka fryk se e myt gruja pastaj... lol lol lol
Postuar nga: erlehta
« ne: 28-01-2020, 17:02:33 »

Me namus ju  :P
Duhet Maxi 😂😂😂
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 27-01-2020, 20:39:02 »

Turp..:P
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 25-01-2020, 09:07:38 »

iken specialistet e kesaj teme...ehhh..tema  ka..po ska specialiste :D
Postuar nga: Lefter
« ne: 28-12-2013, 15:32:47 »

E vanon dhe pleqerine  :D :D :D
Postuar nga: Pasion
« ne: 20-12-2013, 22:14:42 »

pthe kshu??? :S
Postuar nga: Shej
« ne: 20-12-2013, 22:09:37 »

oqi oqi :P
Postuar nga: Pasion
« ne: 20-12-2013, 22:08:02 »

Postuar nga: Shej
« ne: 20-12-2013, 21:50:22 »

halla halla
Postuar nga: Pasion
« ne: 20-12-2013, 21:06:53 »

Fol pasion.... :D
E kam me vepra :D  aksham sabah :-[