×

"Jam homoseksual"

Vizitor · 56 · 7805

"Jam homoseksual"

Vizitor · 56 · 7805

  • Postime: 566
  • Gjinia: Mashkull
ciarli
#50 ne: 25-08-2013, 12:58:02
Natyra si zoti me i larte, ka ligjet dhe traditat e saj. Homoseksualizmi eshte shtremberim, semundje qe nuk zgjidhet me protesta por me edukim dhe 'ilace' sociale.
Kurse kultura e aparences ne ambjente ciltra eshte vet rrezatim i smaltit te karakterit njerezor te kalitur dhe stervitur dhe e perforcon ate.

  • Postime: 12743
Mishel...............
#51 ne: 26-08-2013, 07:49:48
WTF

  • Postime: 12348
  • Gjinia: Femer
Shej
#52 ne: 26-08-2013, 12:38:22
Homoseksualiteti nuk ka sherim ciarli, eshte gjenetike.

  • Postime: 287
CentauR.
#53 ne: 27-08-2013, 11:48:20
Pse ka gen homo ?

  • Postime: 12348
  • Gjinia: Femer
Shej
#54 ne: 27-08-2013, 11:50:14
gen i trashegushem jo por ndonje anomali me kromozomet edhe ka :d

  • Postime: 566
  • Gjinia: Mashkull
ciarli
#55 ne: 27-12-2013, 17:20:12
homoseksi, apo kontra ndjesia seksuale, eshte edhe genetike, por si nje kamzhikosje sklleverish pas gabimeve ne jete-punen e tyre, nuk vjen kurre natyrale
 

Revista "who"

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 20-05-2020, 21:01:22
nga InfoZ
"Strategjia e shqiptarevet"

Nisur nga M A XRubrika Shqiptaria

Postimi i fundit 30-04-2020, 17:37:30
nga M A X
Dorian "The Hope" Dokaj (info, foto, video)

Nisur nga M A XRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 22-04-2020, 23:31:10
nga M A X
Si thuhet gjermanisht "Te Dua"?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 05-04-2020, 11:17:26
nga M A X
"Alien" ne RTV Ora

Nisur nga InfoZRubrika Televizion

Postimi i fundit 03-03-2020, 20:17:44
nga InfoZ