×

Diapazon Mendimesh - Kendi i filozofise

Pyetje të mëdhaja

Nisur nga Altruisti  | Postimi i fundit nga CentauR.    « 1 2 3 4 » · 97 · 14276

Nëndheu, atdheu ynë i ardhshëm

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 612

Jemi te NJEJTE

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 7 · 1487

Organizimi i Jetes

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga i huaj    · 5 · 1316

Maskat qe mbajme

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Shej    · 9 · 887

Mekati i vetem dhe me i madh

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga vullkani    « 1 2 » · 34 · 2278

Milionerë me lista

Nisur nga TATU  | Postimi i fundit nga dreamm    · 2 · 956

E ardhmja e shqisave

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 0 · 1127

Filozofi kallëzimtar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 489

Të debatosh me injorantin....

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga endrrimtare    « 1 2 » · 42 · 4250

Njihe trupin tend!!!

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga sandrina    · 3 · 1309

Fjalet, afirmimet pozitive.

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 0 · 1386

E shkruar apo Rastesi

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga * AηesSa *    · 10 · 1006

Utopia-Nje bote ideale

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 18 · 2682

Si thoni Ju?

Nisur nga hasata  | Postimi i fundit nga * AηesSa *    · 4 · 578

Jeta a mbaron mbas vdekjes? Apo ka akoma?

Nisur nga vullkani  | Postimi i fundit nga Boreas    « 1 2 3 » · 65 · 3939

Prej sot jam nje tjeter njeri

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 0 · 490

Pedofili apo Priftofili!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 605

Vetmia

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 2332

Ironia e jetes

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga vullkani    · 10 · 1178

A ekzistojnë vërtet vampirët?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Hollow    · 2 · 1378

Personaliteti dhe Karakteri

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga girl89    · 10 · 6814

Të dish të dëgjosh

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga vullkani    · 2 · 629

Ligji dhe Morali.

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga erlehta    · 11 · 3687

Numri 666, simboli i së keqes

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga c3q(citrikju)    · 19 · 2035

Iluminizmi.......

Nisur nga chekevara  | Postimi i fundit nga erlehta    · 4 · 4107

Rreth perdorimit te temes se rraces

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 6 · 1594

FRANCIS BEKON

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1038

Nikola Makiaveli

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2863

ERASMUSI DHE LUTERI

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 476

C'mendim keni per KANUNIN e dikurshem?

Nisur nga Misss  | Postimi i fundit nga Dorinnnnna    « 1 2 » · 37 · 3778

Jetimet "psikologjik" !

Nisur nga i huaj  | Postimi i fundit nga i huaj    · 0 · 623

Demokracia......

Nisur nga chekevara  | Postimi i fundit nga Shej    · 19 · 5759

Qellimi i jetes tende?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 » · 67 · 4969