×

Diapazon Mendimesh - Kendi i filozofise

XHELOZIA

Nisur nga lady208  | Postimi i fundit nga Shej    · 2 · 645

Qosja Kunder Kadarese.

Nisur nga Anesti  | Postimi i fundit nga duka65    · 13 · 1463

Pema dhe djaloshi..!

Nisur nga i huaj  | Postimi i fundit nga Kalipso    · 4 · 696

Fati ynë krijohet nga vetë ne.

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 962

Skënderbeu ende mbi kalë

Nisur nga argonaut  | Postimi i fundit nga miku    · 2 · 1275

Përse jemi këta që jemi?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 841

C`kuptim ka fjala " Sexy"?

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga Fehzi    « 1 2 3 » · 64 · 10312

etika(morali)

Nisur nga Edrejta  | Postimi i fundit nga erresiraa    · 2 · 2300

A do mund të jemi të përjetshëm?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 13 · 1064

Toka pas zhdukjes se njeriut

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Konjaku    · 5 · 1436

Idealizmi dhe ideologjija

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 1526

Cfare Eshte per Ty, Integriteti?!

Nisur nga Elegance  | Postimi i fundit nga Anesti    · 7 · 3378

Ç‘është jeta?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga titi10    · 2 · 1019

Falja dhe Drejtesia

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ibraim    · 14 · 1947

Greket

Nisur nga kolaqi  | Postimi i fundit nga Anesti    · 1 · 854

Liria..

Nisur nga guest8255  | Postimi i fundit nga Emira    · 8 · 1839

Ata që ia japin fitoren Zotit !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 4 · 1168

Krijoi feja shtetin apo shteti fene?

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga blueboy77    « 1 2 3 4 5 6 » · 126 · 11677

Ti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 751

FJALËT DHE (PA) RËNDËSIA E TYRE

Nisur nga Adnan Abrashi  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 783

Historia, a mund te korigjohet ajo?

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga albnobody    « 1 2 » · 26 · 3469

KONCEPTI I DASHURISË SË VËRTETË

Nisur nga Adnan Abrashi  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1727

SI TA SHERONI VETVETEN?!

Nisur nga adnan abarshi  | Postimi i fundit nga IZ    · 1 · 843

Feja dhe nacionalizmi !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 901

Vdekja e idealizmit

Nisur nga Ωμέγα  | Postimi i fundit nga onyx    · 22 · 3736

"Molla e ndaluar"

Nisur nga kengaime  | Postimi i fundit nga Lizi    · 23 · 3136

Patriotizmi.

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga labiku    · 8 · 3667

Aresyeja!

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga charm    « 1 2 » · 29 · 4953

Pluralizmi politik?

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga chekevara    · 3 · 2893