×

Diapazon Mendimesh - Kendi i filozofise

Të Falesh Veten.

Nisur nga Elegance  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 10 · 1754

Paraja blen lumturinë!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 » · 39 · 2458

Cili do ishte amaneti juaj i fundit ?

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Pasion    « 1 2 3 » · 51 · 2021

Si të lexoni shenjat e dorës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 552

Si ta bësh lumturinë zakon jete

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 1272

Shoqëria perfekte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 7 · 903

Magjia e zezë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 » · 45 · 2966

Njerezit jane jashtetokesore?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ciarli    · 6 · 1578

Sa e nderoni gjuhen

Nisur nga h75  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 22 · 3819

Makineria që nuk të lë të vdesësh

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 4 · 335

Forca e vullnetit

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 427

Ambicja.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 17 · 3567

Seksi dhe paqja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 417

Më pëlqen, s’më pëlqen

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 479

Lutja e shkrimtarit

Nisur nga cafuné  | Postimi i fundit nga cafuné    · 0 · 456

Arroganca

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Pasion    · 15 · 1088

Terapia shëruese e 7 notave

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 367

Meditimi të bën më të zgjuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Lorisa L    · 5 · 1803

PSIKOZA E FUNDIT TE BOTES

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga albgenius    · 8 · 573

Shtrëngimi i dorës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga whitesnake    · 3 · 395

Çfarë është besëtytnia?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 237

Seksi dhe Pushteti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 570

Bota në vitin 2050

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga TATU    · 7 · 804

Ligesia - E keqja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 2 · 527

Miq "të gjallë aq sa duhet"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 291