Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: ness uno
« ne: 16-12-2013, 14:51:22 »

Pyetja ime eshte : Sa eshte distanca e nje shine treni nga tjetra ? A ka Amerika te njejtin sistem hekurudhor si Europa ne permasa e nga eshte zanafilla e idese se  krijimit te hekurudhave e i  permasave te tyre?
Postuar nga: dreamm
« ne: 01-04-2012, 22:17:23 »

Cdo gje ecen me kohen. Te shohim cdo kete pas FB-se

...kete do shkruaja kur po e lexoja si teme... :D
Postuar nga: sorelina
« ne: 23-05-2011, 22:41:03 »

Cdo gje ecen me kohen. Te shohim cdo kete pas FB-se
Postuar nga: CTS
« ne: 23-05-2011, 19:23:28 »

Me e pa Berisha kete foto, do vendos foton e tij ne krye dhe do thote.
"Une jam ai qy kam krijue rrugen nga hekurudha deri te FB, e e shpejt nji gershere, ta inaguroj"
Postuar nga: M A X
« ne: 20-05-2011, 01:19:46 »

Që nga fillimi i komunikimit dhe transportit të organizuar, rrjetet e ndryshme kanë qenë të përdorura si një rrugë e lehtë për të ndihmuar në zhvillimin e gjërave. Është më e lehtë të mbahen sistemet duke punuar si duhet kur ata janë të vendosur në një sistem me elemente të lidhura. Rrjetet janë në shumë vende.

Paraqitja e mëposhtme, e ndërtuar nga GetStatisfaction, sjell zhvillimet që nga vitet 1800, deri në ditët e sotme.

Shikojeni atë dhe na i tregoni mendimet tuaja në komente. /pcworldalbanian