Nga hekurudhat, deri te Facebook - Diapazon

×
Hyrja
Profili

Nga hekurudhat, deri te Facebook

Nga hekurudhat, deri te Facebook

· 5 · 1172

  • Postime: 26705
  • Gjinia: Mashkull

ne: 20-05-2011, 01:19:46
Që nga fillimi i komunikimit dhe transportit të organizuar, rrjetet e ndryshme kanë qenë të përdorura si një rrugë e lehtë për të ndihmuar në zhvillimin e gjërave. Është më e lehtë të mbahen sistemet duke punuar si duhet kur ata janë të vendosur në një sistem me elemente të lidhura. Rrjetet janë në shumë vende.

Paraqitja e mëposhtme, e ndërtuar nga GetStatisfaction, sjell zhvillimet që nga vitet 1800, deri në ditët e sotme.

Shikojeni atë dhe na i tregoni mendimet tuaja në komente. /pcworldalbanian

  • Postime: 1402
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 23-05-2011, 19:23:28
Me e pa Berisha kete foto, do vendos foton e tij ne krye dhe do thote.
"Une jam ai qy kam krijue rrugen nga hekurudha deri te FB, e e shpejt nji gershere, ta inaguroj"

  • Postime: 1580

#2 ne: 23-05-2011, 22:41:03
Cdo gje ecen me kohen. Te shohim cdo kete pas FB-se

  • Postime: 12151
  • Gjinia: Femer

#3 ne: 01-04-2012, 22:17:23
Cdo gje ecen me kohen. Te shohim cdo kete pas FB-se

...kete do shkruaja kur po e lexoja si teme... :D

  • Postime: 471

#4 ne: 16-12-2013, 14:51:22
Pyetja ime eshte : Sa eshte distanca e nje shine treni nga tjetra ? A ka Amerika te njejtin sistem hekurudhor si Europa ne permasa e nga eshte zanafilla e idese se  krijimit te hekurudhave e i  permasave te tyre?

Temat e fundit