Xhelozia në Miqësi - 2 - Diapazon

×
Hyrja
Profili

Xhelozia në Miqësi

Xhelozia në Miqësi

· 32 · 2139

  • Postime: 253

#25 ne: 25-03-2019, 22:01:06
Tipi atje ku eshte ska tre ore qe eshte cu...se e bone arush lol

  • Postime: 7469
  • Gjinia: Mashkull

#26 ne: 26-03-2019, 18:05:04
Yt llafazanka, keshtu eshte kur keni kaq kohe pa u marre me thashetheme dhe tani po na percellojne veshet nga llafet tuaja. LOL

  • Postime: 253

#27 ne: 26-03-2019, 18:47:43
She she ..e o mja mja

  • Postime: 7065
  • Gjinia: Femer

#28 ne: 26-03-2019, 19:08:59
Kjo Monique e ka llapen naaaaa 😂😂

  • Postime: 253

#29 ne: 26-03-2019, 19:09:32
Shttttt maje mrena ate gjuhen tate erlehta se do bej ankese lol

  • Postime: 7065
  • Gjinia: Femer

#30 ne: 26-03-2019, 19:09:58
Hihihihihihihi

  • Postime: 12743

#31 ne: 07-04-2019, 10:49:53
Jooo asihere....:P

Temat e fundit