×

Biseda dhe Diskutime te Ndryshme

Lidhjet jashte-martesore

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 3 4 » · 86 · 11983

Vetevleresimi - Sa e vleresoni veten tuaj ???

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Parloté    « 1 2 3 4 » · 88 · 7835

Urrejtja

Nisur nga Vështrusja  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 » · 45 · 6241

Racizmi

Nisur nga Dirrtygirl  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 3 4 5 6 7 » · 169 · 23287

Cili është vesi juaj më i keq?

Nisur nga Rrushja  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 233 · 15097

Ekziston shoqnia e vertete sot?

Nisur nga mr.krasniqi  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 195 · 13146

Duhet te jemi kureshtare?

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Parloté    · 21 · 2122

Cka urreni ju tek Shqiptaret?

Nisur nga Pejanka  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    « 1 2 3 4 5 » · 108 · 9033

A jemi njerez normal ne shqiptaret ?

Nisur nga teo  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 » · 27 · 2911

A JU MUNGON ATDHEU?

Nisur nga lady208  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    « 1 2 » · 31 · 2285

Kultura e komunikimit

Nisur nga kengaime  | Postimi i fundit nga Parloté    · 23 · 3940

Cfare mendoni kur udhetoni!

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Alban    « 1 2 » · 49 · 3040

A jeni person xheloz dhe kur më shumë?

Nisur nga stalion  | Postimi i fundit nga Grens(Wiliams)    « 1 2 3 4 5 6 ... 11 » · 254 · 16510

Cfarë bëni kur jeni të mërzitur?

Nisur nga e panjohura  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    « 1 2 3 4 5 6 ... 60 » · 1486 · 57433

Pse nuk duhet të lexoni lajme

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 39

Cili është statusi juaj?

Nisur nga Okki  | Postimi i fundit nga Parloté    « 1 2 3 4 5 6 ... 43 » · 1062 · 34728

MASHKULL apo FEMER

Nisur nga altintina  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 » · 41 · 6428

Cfare ju irriton te mashkulli/femra?

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga Parloté    « 1 2 » · 33 · 3502

Flirtimi mes kolegeve ne pune

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Parloté    · 6 · 75

A hyjne burrat per te gjuajtur femra ne forum?

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    « 1 2 3 4 5 6 ... 38 » · 947 · 21120

4 dite pune 3 dite pushim

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Parloté    · 14 · 618

Tradhëtia e shoqes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 113

Është e bukur Shqiperia

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 » · 25 · 357