×

Biseda dhe Diskutime te Ndryshme

Cili është vesi juaj më i keq?

Nisur nga Rrushja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 225 · 14814

A eshte gabim te jesh i sinqerte...

Nisur nga Nore  | Postimi i fundit nga flutur    · 12 · 751

Pershkrimi juaj sipas dates se lindjes !!!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Pasion    « 1 2 » · 43 · 3585

Cfare eshte me e bukur ne jete?

Nisur nga Nore  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 » · 66 · 2009

ç'kuptim ka jeta për ty?

Nisur nga Ihlas  | Postimi i fundit nga elton.asllani    « 1 2 3 » · 62 · 8065

Kur jemi të lumtur...

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga BVDGF    · 12 · 503

Arrestohet manjaku vrasës

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 35 · 725

Me gjeni nje emer per bebe (djal)

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga V@GαβθηD    · 19 · 5980

A jeni person xheloz dhe kur më shumë?

Nisur nga stalion  | Postimi i fundit nga V@GαβθηD    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 249 · 16247

Histori nga jeta

Nisur nga wendi NDRYSHE  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 » · 50 · 6145

"Pac fatin e kurves"

Nisur nga PetritKola  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 » · 72 · 8120

Mafia-Realiteti dhe Miti i saj

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga ciarli    · 22 · 2419

Lejimi i martesave mes gjinise se njëjtë?!

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga Gerti1    « 1 2 3 4 5 » · 121 · 13554

Jane femrat shqiptare te bukura?!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 3 4 5 6 ... 12 » · 298 · 47794

Një histori domethenëse!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 13 · 751

21 Dhjetor 2012 / Çfarë do të ndodhë?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 3 4 5 6 ... 16 » · 389 · 32987

Hedh të dashurën nga dritarja e shkollës !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Kisss    « 1 2 » · 43 · 5139

Klima!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 11 · 2052