×

Biseda dhe Diskutime te Ndryshme

"Pac fatin e kurves"

Nisur nga PetritKola  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 » · 72 · 8242

Lejimi i martesave mes gjinise se njëjtë?!

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga Gerti1    « 1 2 3 4 5 » · 121 · 13815

Jane femrat shqiptare te bukura?!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 3 4 5 6 ... 12 » · 298 · 48158

Një histori domethenëse!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 13 · 806

21 Dhjetor 2012 / Çfarë do të ndodhë?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 3 4 5 6 ... 16 » · 389 · 33319

Hedh të dashurën nga dritarja e shkollës !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Kisss    « 1 2 » · 43 · 5211

Klima!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 11 · 2114

Cilat jane dobesite tuaja?

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga Lisa    « 1 2 3 » · 50 · 5963

Femra, specie në zhdukje

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 5 · 495

Cfare vleresimi do benit?

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga Misss    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 196 · 11823

Talenti juaj ?

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Kisss    · 0 · 206

Kalinihta Eladha!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 235

Keni menduar ndonjehere te vrisni veten?

Nisur nga vullkani  | Postimi i fundit nga Mєlσdy.    « 1 2 3 4 5 » · 123 · 6209

Emrat e shqiptarëve...

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Xhuli*    · 14 · 475