×

Biseda dhe Diskutime te Ndryshme

Planet tuaja per vitin 2010

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga vullkani    « 1 2 » · 26 · 1431

Si ta keni mashkullin ne dore

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga NENSY    · 6 · 483

Miku ideal?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 4 · 405

Jogging

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Lisa    · 4 · 368

Fjalimi me frymezues ndonjehere

Nisur nga VM.  | Postimi i fundit nga VM.    · 0 · 199

Femrat apo meshkujt?

Nisur nga kengaime  | Postimi i fundit nga Grens(Wiliams)    · 15 · 966

Facebook në mjedisin shqiptar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 329

Horror në Korcë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 325

A ekziston shoqëria mashkull-femër?

Nisur nga Untouchable  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 247 · 21515

Homoseksualizmi

Nisur nga sulltani  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 ... 12 » · 294 · 36113

Ai dhe Ne .........

Nisur nga TATU  | Postimi i fundit nga TATU    · 0 · 169

Një nuse për vizë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 2 · 354

Gjenerata XY

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 216

Burrat më dembelë se gratë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Nore    · 9 · 543

Me ke jetoni momentalisht?

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Nore    « 1 2 3 » · 56 · 3291

Afrikani Shkodran

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga shkodrane    · 1 · 421

Nje pyetje!

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    · 10 · 475

Barazia gjinore

Nisur nga SocialNetwork  | Postimi i fundit nga unkonwn    · 18 · 12698