×

Biseda dhe Diskutime te Ndryshme

Maturantja u vetëvra për dashurinë !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Elegance    « 1 2 » · 41 · 5908

Fitoni Dollarë me shumicë...

Nisur nga besjon  | Postimi i fundit nga M A X    · 10 · 1710

Pushimet ideale.

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga Elegance    · 16 · 2454

E kupton qe jeton ne 2006, kur...

Nisur nga igru  | Postimi i fundit nga Elegance    · 8 · 1407

Aforizma per dashurine.

Nisur nga Scard  | Postimi i fundit nga Elegance    « 1 2 3 » · 53 · 17641

Si duhet te kerkoj nje pune !

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga wiliams    · 1 · 2157

Biznesmeni plumba të dashurës

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga ibraim    « 1 2 » · 30 · 3663

Artikull

Nisur nga Lisa  | Postimi i fundit nga sorelina    · 4 · 1641

Rrëfim tronditës

Nisur nga Muslimanja  | Postimi i fundit nga Lisa    · 24 · 5229

Sa mund te prese një çunë.....

Nisur nga Igaela  | Postimi i fundit nga BESIM    « 1 2 3 » · 63 · 5546

Berisha i shpall luftë minifundeve!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Elektra    · 19 · 2183

Kuptimi i jetës

Nisur nga ampicilini  | Postimi i fundit nga ampicilini    · 0 · 2061

Program shkollimi për fëmijë me aftësi të ngritura

Nisur nga M. Popullor  | Postimi i fundit nga Outime    « 1 2 3 4 5 » · 104 · 879

Kultura e raportit Djale - Vajze

Nisur nga Outime  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 5 · 649