Post reply


Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: stellina
« ne: 31-07-2022, 02:52:04 »

E kam thënë ndonjëherë tjetër? Sdq, JO.
Postuar nga: Passion
« ne: 17-07-2022, 10:24:07 »

Me ca te shara ne fund(kur u prishet interesi) 🤭, ca epitete si ato erëzat mbi gatime 🤪

Por si nuk ekziston?
Zbulojne njeri tjetrin nga QarQafët.
Postuar nga: Parloté
« ne: 10-07-2022, 11:23:59 »

Ti thua Po apo jo? Apo ndoshta🤪🤣

Ndoshta 😂😛
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 14-05-2022, 00:07:15 »

Ekziston në librat klasike.:P
Postuar nga: Djellza Aliu
« ne: 09-07-2021, 09:31:20 »

Une nuk mendoj se ka nje shoqeri te mirefillt mes mashkullit dhe femres sepse ekziston interesi i njerit prej tyre tek tjetri.
Postuar nga: erlehta
« ne: 03-04-2021, 17:51:10 »

E shok e pata e s'më la rehat, e bëra burrë nga halli pastaj 😛
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 28-03-2021, 16:41:49 »

Ti thua Po apo jo? Apo ndoshta🤪🤣
Postuar nga: Parloté
« ne: 28-03-2021, 12:09:27 »

Ehe rahmet paste...

😂 kështu them edhe une 😛
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 17-03-2021, 12:32:49 »

Ehe rahmet paste...
Postuar nga: 1dhe1
« ne: 14-03-2021, 22:11:05 »