Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 31-05-2020, 23:02:30 »

😂😂😂😂
Cme kujtove diçka..
Kur morem për herë të parë lavapjatesen i laja enët shumë mirë përpara se t'i fusja në të. Vetëm e shpelara mungonte😂😂


Unë ende e bëj 😂😂😂😂😂
Dhe sa inat kam veten 😂😂
Postuar nga: erlehta
« ne: 31-05-2020, 22:44:46 »

Rëndis enët e palara para se ti laj 😂
Pune dyfishtë 🙄
😂😂😂😂
Cme kujtove diçka..
Kur morem për herë të parë lavapjatesen i laja enët shumë mirë përpara se t'i fusja në të. Vetëm e shpelara mungonte😂😂
Postuar nga: Parloté
« ne: 31-05-2020, 21:55:06 »

Rëndis enët e palara para se ti laj 😂
Pune dyfishtë 🙄
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 13-05-2020, 22:56:39 »

Dashuroj menjehere tak-fap sii thone fjales  :-[
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 13-04-2020, 20:40:34 »

Jam bo pertac ne kete kohe 😂
Postuar nga: Charlie
« ne: 10-04-2020, 13:59:12 »

Ha thonjet e dores :D ne fakt e kam fillu ta heq si ves.
Postuar nga: erlehta
« ne: 08-04-2020, 07:28:25 »

Kemi shtuar dozën e pijes 😂
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 07-04-2020, 16:35:08 »

Na kane ikur veset qekur jemi karantinizuar lol
Postuar nga: Passion
« ne: 01-02-2020, 16:00:55 »

Qe behem liber i hapur raste raste :) (virtyt i te trasheve ky) :( por peshen e ngarkoj mbi supe,edhe e paguaj koston gradualisht(deri sa e shlyej kredine). :D
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 30-01-2020, 07:13:50 »

Nuk mund te behem serioze dhe kur eshte e nevojshme
dhe gjate ushqimit e perdore shume kripen, por pi mbi 5 litra uje ne dite :D