Cili është vesi juaj më i keq? - 10 - Diskutime

×
Hyrja
Profili

Cili është vesi juaj më i keq?

Cili është vesi juaj më i keq?

· 240 · 16706

 • Postime: 12743

#225 ne: 23-04-2013, 12:09:10
Ha mishrat e buzeve i bej gjak..sidomos kur jam ne ankth

 • Postime: 7066
 • Gjinia: Femer

#226 ne: 29-01-2020, 17:20:05
Ndonjëherë acarohen pa qenë e nevojshme, po ves nuk është bërë akoma 😛

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#227 ne: 29-01-2020, 17:29:20
Skam vese, jam perfekt ...:P

 • Postime: 2173

#228 ne: 29-01-2020, 18:32:08
mbaj duart ne  xhepa..edhe  kur takoj njerez. mezi u jap  doren se  pertoj ti  nxjerr nga xhepi :P

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#229 ne: 29-01-2020, 20:57:37
Kur parandjej fundin, iki pa zhurmë, pa shpjegim, pa asnjë fjalë të vetme.😬

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#230 ne: 30-01-2020, 07:13:50
Nuk mund te behem serioze dhe kur eshte e nevojshme
dhe gjate ushqimit e perdore shume kripen, por pi mbi 5 litra uje ne dite :D

 • Postime: 229

#231 ne: 01-02-2020, 16:00:55
Qe behem liber i hapur raste raste :) (virtyt i te trasheve ky) :( por peshen e ngarkoj mbi supe,edhe e paguaj koston gradualisht(deri sa e shlyej kredine). :D

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#232 ne: 07-04-2020, 16:35:08
Na kane ikur veset qekur jemi karantinizuar lol

 • Postime: 7066
 • Gjinia: Femer

#233 ne: 08-04-2020, 07:28:25
Kemi shtuar dozën e pijes 😂

 • Postime: 4261

#234 ne: 10-04-2020, 13:59:12
Ha thonjet e dores :D ne fakt e kam fillu ta heq si ves.

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#235 ne: 13-04-2020, 20:40:34
Jam bo pertac ne kete kohe 😂

 • Postime: 2173

#236 ne: 13-05-2020, 22:56:39
Dashuroj menjehere tak-fap sii thone fjales  :-[

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#237 ne: 31-05-2020, 21:55:06
Rëndis enët e palara para se ti laj 😂
Pune dyfishtë 🙄

 • Postime: 7066
 • Gjinia: Femer

#238 ne: 31-05-2020, 22:44:46
Rëndis enët e palara para se ti laj 😂
Pune dyfishtë 🙄
😂😂😂😂
Cme kujtove diçka..
Kur morem për herë të parë lavapjatesen i laja enët shumë mirë përpara se t'i fusja në të. Vetëm e shpelara mungonte😂😂

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#239 ne: 31-05-2020, 23:02:30
😂😂😂😂
Cme kujtove diçka..
Kur morem për herë të parë lavapjatesen i laja enët shumë mirë përpara se t'i fusja në të. Vetëm e shpelara mungonte😂😂


Unë ende e bëj 😂😂😂😂😂
Dhe sa inat kam veten 😂😂

Temat e fundit