×
Hyrja
Profili

Cili qytet i botës ju ka impresionuar më shumë?

Cili qytet i botës ju ka impresionuar më shumë?

· 31 · 2861

  • Postime: 3548
  • Gjinia: Mashkull

#25 ne: 02-10-2010, 21:40:43
anessa respekto rregullat e ftova un i pari  :D

  • Postime: 12743

#26 ne: 19-07-2011, 16:58:27
Tirana...mostly

  • Postime: 12234

#27 ne: 20-07-2011, 12:54:49
Bajram Curri.... :D

  • Postime: 2869
  • Gjinia: Femer

#28 ne: 21-07-2011, 15:54:21
Tirana e se lun topi :D :D

  • Postime: 3548
  • Gjinia: Mashkull

#29 ne: 21-07-2011, 21:31:32
las vegas :P

  • Postime: 7064
  • Gjinia: Femer

#30 ne: 01-02-2020, 20:18:40
Nga të Europës, Praga dhe pse unë fiksimin tim kam Veronen :D :D
Nga të Ballkanit, Dubrovnik.

Temat e fundit