Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Passion
« ne: 27-02-2020, 11:54:56 »

Mos na lente zoti pa miq. :)

Kam aq shume,ose hic (sa here here dua edhe t'u arratisem) ,edhe secili ka dic interesante,sa e ata qe duan vec te flasin here here gjej ajke mendimi te vyeshem.

Te perzgjedh nga  nje mendim tyrin,gjej 400 opinione ku del ne konkluzion.
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 27-02-2020, 08:40:10 »

@Parloté ate mendoja dhe une, mjafton nje sa per 100 :D
Postuar nga: Parloté
« ne: 13-02-2020, 00:53:57 »

Katër miq janë të tepërt për agjendën time të stërmbushur, por një me të katër vetitë s’do ishte keq. 🙂
Postuar nga: erlehta
« ne: 13-06-2019, 21:43:00 »

Ka edhe miq All in one 😁
Postuar nga: M A X
« ne: 13-06-2019, 08:39:38 »

Përgjatë jetës ju e kuptoni se disa prej njerëzve që i takoni e që duan të jenë miqtë tuaj, nuk janë faktikisht lloji i duhur i njerëzve me të cilët dëshironi të rrini tërë kohën.
Më poshtë janë disa prej llojeve të njerëzve që duhet t’i keni në jetën tuaj tërë kohën!
Miqte komike
Ky lloj i miqve është posaçërisht për t’ju bërë të qeshni e të qeshni.

Ata zakonisht gjejnë mënyra më të mira për t’ju ndihmuar të qeshni dhe ta shijoni jetën çdo sekondë.

Ndonjëherë ky lloj i miqve ju ndihmon se si ndonjëherë nuk duhet ta merrni çdo gjë me seriozitet dhe të argëtoheni më shumë.

Miqtë terapeutikë

Ky lloj i miqve shërbejnë si terapist për streset emocionale.

Ata janë të aftë t’jua dëgjojnë sekretet më të thella e më të errëta pa ju gjykuar ndonjëherë.

Miqtë optimistë

Ky lloj i miqve ju ndihmon të motivoheni. Zakonisht këta shok/shoqe ju inkurajojnë dhe gëzohen për sukseset që i korrni.

Miqtë që ju mësojnë

Këtij lloji të miqve iu pëlqen të japin këshilla të mahnitshme dhe ta ndajnë mençurinë me tjerët.

Gjithmonë ka hapësirë për të mësuar më shumë, e prej këtyre miqve mësoni shumë. /Telegrafi/