×
Hyrja
Profili

Katër llojet e miqve që ju nevojiten në jetë

Katër llojet e miqve që ju nevojiten në jetë

· 5 · 417

  • Postime: 26690
  • Gjinia: Mashkull

ne: 13-06-2019, 08:39:38
Përgjatë jetës ju e kuptoni se disa prej njerëzve që i takoni e që duan të jenë miqtë tuaj, nuk janë faktikisht lloji i duhur i njerëzve me të cilët dëshironi të rrini tërë kohën.
Më poshtë janë disa prej llojeve të njerëzve që duhet t’i keni në jetën tuaj tërë kohën!
Miqte komike
Ky lloj i miqve është posaçërisht për t’ju bërë të qeshni e të qeshni.

Ata zakonisht gjejnë mënyra më të mira për t’ju ndihmuar të qeshni dhe ta shijoni jetën çdo sekondë.

Ndonjëherë ky lloj i miqve ju ndihmon se si ndonjëherë nuk duhet ta merrni çdo gjë me seriozitet dhe të argëtoheni më shumë.

Miqtë terapeutikë

Ky lloj i miqve shërbejnë si terapist për streset emocionale.

Ata janë të aftë t’jua dëgjojnë sekretet më të thella e më të errëta pa ju gjykuar ndonjëherë.

Miqtë optimistë

Ky lloj i miqve ju ndihmon të motivoheni. Zakonisht këta shok/shoqe ju inkurajojnë dhe gëzohen për sukseset që i korrni.

Miqtë që ju mësojnë

Këtij lloji të miqve iu pëlqen të japin këshilla të mahnitshme dhe ta ndajnë mençurinë me tjerët.

Gjithmonë ka hapësirë për të mësuar më shumë, e prej këtyre miqve mësoni shumë. /Telegrafi/

  • Postime: 7064
  • Gjinia: Femer

#1 ne: 13-06-2019, 21:43:00
Ka edhe miq All in one 😁

  • Postime: 1752
  • Gjinia: Femer

#2 ne: 13-02-2020, 00:53:57
Katër miq janë të tepërt për agjendën time të stërmbushur, por një me të katër vetitë s’do ishte keq. 🙂

  • Postime: 3258
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 27-02-2020, 08:40:10
@Parloté ate mendoja dhe une, mjafton nje sa per 100 :D

  • Postime: 229

#4 ne: 27-02-2020, 11:54:56
Mos na lente zoti pa miq. :)

Kam aq shume,ose hic (sa here here dua edhe t'u arratisem) ,edhe secili ka dic interesante,sa e ata qe duan vec te flasin here here gjej ajke mendimi te vyeshem.

Te perzgjedh nga  nje mendim tyrin,gjej 400 opinione ku del ne konkluzion.

Temat e fundit