×

Kerkim falje për ju d.t.th. ta ndjeni vërtetë apo thjeshtë ta thoni

· 54 · 5875

Kerkim falje për ju d.t.th. ta ndjeni vërtetë apo thjeshtë ta thoni

· 54 · 5875

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#25 ne: 20-02-2013, 20:34:15
Gjithçka thuhet sot, thuhet sa per sy e faqe. Askush nuk e mendon me te vertete, si ai qe kerkon falje ashtu ai qe pohon ta kete falur. Fjala eshte thike me dy tehe.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#26 ne: 20-02-2013, 22:47:58
Fjala te thy ne mes
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull
V@GαβθηD
#27 ne: 20-02-2013, 23:12:47
Vertet fjala e rende te thyen ne mes  :perqafim  I´m sorry for the way we treat each other! Now you say I'm sorry to me.....say it bitch..don't wait....you can't wait...you shouldn't...don't be cruel, girl....just f****** say iiiiiiiiiiiiitttttt t!!!!!! Oh please do...say it...please...I just can't forget the words you said before.....pleaseee eeeeee....  lutesi))
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#28 ne: 20-02-2013, 23:33:53
Fuck ur self :P

Bitch i syve qe te pelcasin e ti mbash ne duar
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#29 ne: 24-02-2013, 11:37:51
Po nuk e ndjeva ,,,nuk e shpreh  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#30 ne: 03-04-2013, 23:14:07
Nuk me vjen turp te them me fal...... thjesht ne momente te caktuara, personave te caktuar e kam te veshtire tia pohoj kete
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#31 ne: 20-04-2013, 20:36:51
E kam inate te kerkoj falje...zakonisht nuk e bej... :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#32 ne: 25-07-2013, 14:35:14
Nuk me vjen turp te them me fal...... thjesht ne momente te caktuara, personave te caktuar e kam te veshtire tia pohoj kete
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#33 ne: 25-07-2013, 19:08:55
me vjen turp te kerkoj te falur, ne ambjentin ku jetoj
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2106
Grens(Wiliams)
#34 ne: 25-07-2013, 19:17:50
une e kam shume te thjeshte te kerkoj falje,aspak te veshtire..sepse kur e ndjej e bej..ne te kundert jo.. :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 75
Invisible Girl
#35 ne: 11-08-2013, 00:02:48
une e kam shume te thjeshte te kerkoj falje,aspak te veshtire..sepse kur e ndjej e bej..ne te kundert jo.. :)
:)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#36 ne: 12-08-2013, 14:19:26
Te kerkoj falje do te  thote te pranoj qe kam gabuar..nuk jam perfekte..por mundohem mos te bej veprime per te cilat duhet te kerkoj falje...e kam te veshtire te them me fal.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#37 ne: 29-10-2013, 10:54:32
them me fal...vetem atyre qe e meritojne dhe e vleresojne kerkesen per falje

Ata qe e marrin per dobesi ne tollum i qofte
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 474
ness uno
#38 ne: 29-10-2013, 10:56:58
tollum behet fjale per ate me sherbet e t'omel apo i erreti simpatiku :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#39 ne: 29-10-2013, 10:58:40
e nje nga ata
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 474
ness uno
#40 ne: 29-10-2013, 11:01:35
kacurrels ene koktel po m'duket hmmmmm:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2106
Grens(Wiliams)
#41 ne: 29-10-2013, 14:03:40
them me fal...vetem atyre qe e meritojne dhe e vleresojne kerkesen per falje

Ata qe e marrin per dobesi ne tollum i qofte
..jemi te rralle neve..prandaj do jete e veshtire te gjesh shpesh keta tipa :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#42 ne: 29-10-2013, 14:07:49
aq te rralle jane sa zor se gjen dy si ne ne gjithe boten...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2106
Grens(Wiliams)
#43 ne: 29-10-2013, 14:14:16
une kam harruar komplet kuptimin e kesaj fjale hmmmmm:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#44 ne: 29-10-2013, 14:48:37
ske bo mo gabime me siguri :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2106
Grens(Wiliams)
#45 ne: 29-10-2013, 15:07:32
mund te kete kalu rreth çerek ore..me duket :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#46 ne: 25-12-2013, 17:43:42
Grens i williamsit, me fal qe jam pas teje dhe po te afrohem me shpejtesi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2106
Grens(Wiliams)
#47 ne: 25-12-2013, 23:36:55
hajde megjithese po me vjen gjynah se je i ri more djale :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#48 ne: 26-12-2013, 09:50:48
 :P :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#49 ne: 26-12-2013, 09:52:23
kerkim falje per mua nuk vjen vetem me termin - me fal

kerkesa per falje kuptohet , shikohet, ndjehet

nese i mungon deshira per ta bere kete falje....jeta vazhdon gjithsesi

Une ndihem mire per aq kohe sa perpjekjet e mia i bera...nese sdo i kisha bere do ndihesha keq me veten dhe te tjeret
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super