×

Nëse jeta juaj do te ishte një libër, si do ta titullonit?!.

Nëse jeta juaj do te ishte një libër, si do ta titullonit?!.

· 297 · 12647

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#100 ne: 26-12-2009, 22:44:49
beje trilogji pra... ose kaloje ne ekran, beje telenovele.. :D

trilogjia me pelqen telenovela joooo seshte e tille :)

ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#101 ne: 26-12-2009, 22:49:04

 • Postime: 103
 • Gjinia: Femer
Enigme
#102 ne: 29-12-2009, 11:15:41
Dy Jete

 • Postime: 13
Selena
#103 ne: 16-01-2010, 17:21:59
"Rrefime eksperiencash"

 • Postime: 2549
vullkani
#104 ne: 17-01-2010, 15:56:31
HAKMARRESI

 • Postime: 30
 • Gjinia: Femer
elmedinaa
#105 ne: 18-01-2010, 15:33:31
"Ne preherin e botes"

 • Postime: 2549
vullkani
#106 ne: 18-01-2010, 17:46:42
LA VENDETA

DHE DO ISHTE NJE HISTORI QE DO E PELQENIN TE GJITHE

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#107 ne: 19-01-2010, 15:41:25
HAKMARRESI

...sme ngjan hic natyre e tille ti :)

 • Postime: 2
 • Gjinia: Femer
kissgirl
#108 ne: 19-01-2010, 16:03:40
Une do ta titulloja '' PS -PD!!

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#109 ne: 19-01-2010, 16:21:41
Enderr mashtruse

 • Postime: 2549
vullkani
#110 ne: 23-01-2010, 01:33:10
...sme ngjan hic natyre e tille ti :)
ngaqe jam dhe djal i mire

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#111 ne: 23-01-2010, 15:09:42
"lufte mbi nje qellim"

 • Postime: 2549
vullkani
#112 ne: 23-01-2010, 17:21:53
SFIDUESI

 • Postime: 103
 • Gjinia: Femer
Enigme
#113 ne: 23-01-2010, 17:26:39
Mistere te pa zbuluara
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#114 ne: 23-01-2010, 19:17:02
Maybe tomorrow...

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull
Hektori
#115 ne: 23-01-2010, 22:01:55
 "Ndihme Sizifit"
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#116 ne: 23-01-2010, 22:34:42
"Ndihme Sizifit"

e bukur kjo

 • Postime: 109
hajkune
#117 ne: 10-03-2010, 17:03:31
Lufta, Paqja dhe Qytetrimi  ;)

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#118 ne: 10-03-2010, 17:21:09
.......honesty..... .......

 • Postime: 278
 • Gjinia: Femer
Boreas
#119 ne: 10-03-2010, 17:49:22
Furtuna  :D

 • Postime: 4
jesy
#120 ne: 10-03-2010, 23:23:15
Kompjuter :)

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull
Cami
#121 ne: 11-03-2010, 00:45:38
   "Dikur kam jetuar"

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#122 ne: 11-03-2010, 19:42:29

"4 Seasons of Loneliness"

 • Postime: 27
pantera gri
#123 ne: 11-03-2010, 20:34:04
"Labirintet"

 • Postime: 2549
vullkani
#124 ne: 11-03-2010, 22:47:09
SUNDIMTARI