×

Nëse jeta juaj do te ishte një libër, si do ta titullonit?!.

Nëse jeta juaj do te ishte një libër, si do ta titullonit?!.

· 297 · 12533

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull
Hektori
#125 ne: 11-03-2010, 22:50:59
  Kronike ne gure :D

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#126 ne: 12-03-2010, 09:30:11
perse?

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#127 ne: 12-03-2010, 10:07:22
Epopeja e ballit kombetar  :D lool

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#128 ne: 12-03-2010, 12:03:58
une dhe koha...

 • Postime: 1586
 • Gjinia: Femer
Parloté
#129 ne: 12-03-2010, 12:56:18
"Kur Zoti gabon"

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#130 ne: 16-03-2010, 17:50:42
ne kerkim te se drejtes...

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#131 ne: 17-03-2010, 14:58:32
V.F.L.P.  :P :P :P

 • Postime: 2549
vullkani
#132 ne: 18-03-2010, 01:33:42
VUAJTJA DHE ZHGENJIMI

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#133 ne: 21-03-2010, 12:52:52
"Shkalle per ne Parajse" :D :)
ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
#134 ne: 21-03-2010, 14:29:31
"Shkalle per ne Parajse" :D :)

"Makes me wonder..." :P

 • Postime: 3528
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#135 ne: 21-03-2010, 16:16:04
liri a vdekje :p

 • Postime: 1503
 • Gjinia: Femer
TATU
#136 ne: 22-03-2010, 00:16:30
ordinary world.............

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull
Hektori
#137 ne: 22-03-2010, 10:06:55
  " Bote e pa shijuar" :(

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#138 ne: 20-04-2010, 02:14:39
perseri mbes ne " Lufte mbi nje qellim " ;)

 • Postime: 138
LoooLaaa
#139 ne: 20-04-2010, 17:31:57
zhgenjimi dhe sinqeriteti ne nje hap...

 • Postime: 6
 • Gjinia: Femer
sidorela
#140 ne: 20-04-2010, 19:08:04
unë për vete do ta tilloja:"NJË JETË PA MBARIM"

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer
JustA
#141 ne: 21-04-2010, 21:33:25
do ta titulloja:   "Ylli i heshtur"

 • Postime: 2549
vullkani
#142 ne: 22-04-2010, 22:04:49
labirintet e jetes

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#143 ne: 22-04-2010, 22:05:46
Pa fat

 • Postime: 2549
vullkani
#144 ne: 22-04-2010, 22:08:00
la vita e koklavita

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#145 ne: 23-04-2010, 14:33:57
enderr e panjohur!

 • Postime: 48
Ebεlina
#146 ne: 25-04-2010, 15:29:59
Jete e gjate dhe e bezdisshme

 • Postime: 297
 • Gjinia: Femer
Amy A.
#147 ne: 12-08-2010, 21:42:16
Poezi

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull
i huaj
#148 ne: 27-08-2010, 09:43:35
Kafe ne mulli

 • Postime: 2549
vullkani
#149 ne: 04-09-2010, 17:59:31
"SHKRIMTARI FANTAZEM"