×

Nëse jeta juaj do te ishte një libër, si do ta titullonit?!.

Nëse jeta juaj do te ishte një libër, si do ta titullonit?!.

· 297 · 12654

 • Postime: 1528
Karatisti
#50 ne: 17-03-2009, 17:46:11
Kamasutra LOL LOL

Do shkrush noj gjo ne te apo vetem me foto do me na e tregu jeten :D

p.s. Ku do shitet?!

 • Postime: 7
Enciklopedia
#51 ne: 02-04-2009, 14:56:06
eshte shume e veshtire ti vesh titull jetes sepse duhet te gjesh fjalen e cila eshte gjitheperfshirese, gjithesesi une po perpiqem njehere
Mendoj se do ta titulloja: "Kaleidoskopi", urime per temen

 • Postime: 5459
 • Gjinia: Mashkull
ibraim
#52 ne: 04-04-2009, 00:44:17
...edhe fund ka...

 • Postime: 66
 • Gjinia: Mashkull
Thales
#53 ne: 04-04-2009, 00:45:41
Maskat.....

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#54 ne: 04-04-2009, 00:53:47
Atje ku eshte fundi fillon fillimi ......

 • Postime: 1
zac
#55 ne: 02-06-2009, 17:42:26
 hmmmmm:me siguri se do ta titulloja DASHURUAR NE NJE VAJZ QE JETON NE BOTEN PAS VDEKJES. :-[ ;)

 • Postime: 65
 • Gjinia: Mashkull
Tetova08
#56 ne: 03-06-2009, 15:49:32
Sigurisht qe jeta mund te marre nje kah tjeter por jeta eshte nje ender dhe kur vdesim zgjohemi. Une do ta titulloja: "Endra"

 • Postime: 7290
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#57 ne: 03-06-2009, 15:50:49
Tipi ne sherbim te seksit apo seksi ne sherbim te Tipit.... :P LOL LOL

 • Postime: 136
 • Gjinia: Femer
qershija
#58 ne: 03-06-2009, 16:01:51
Do ta titulloja:
Gjdo fillim ka nje mbarim

 • Postime: 194
 • Gjinia: Femer
girl89
#59 ne: 07-06-2009, 22:41:21
'' Kotesia e absurditetit te perditshem ''

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#60 ne: 21-07-2009, 15:12:46
"Nga Enderra Ne Jete"

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#61 ne: 22-07-2009, 17:03:13
"Pse Jo??" :D

 • Postime: 1530
 • Gjinia: Mashkull
i huaj
#62 ne: 22-07-2009, 17:08:25

"Te fala nga fshati" :P

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#63 ne: 22-07-2009, 17:23:27
"nga vrima ne vrime"

 • Postime: 158
buzenjoma
#64 ne: 22-07-2009, 18:05:09
Mos e bli nese nuk mundesh ta lexosh

 • Postime: 449
tinkaa
#65 ne: 21-08-2009, 12:51:02
njeriu i sinqert eshte cdo her fatkeq ....

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#66 ne: 21-08-2009, 14:38:51
"lufte mbi nje qellime"

 • Postime: 892
 • Gjinia: Mashkull
fabio 30
#67 ne: 21-08-2009, 16:02:54
....sikur te isha..... :)

 • Postime: 7290
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#68 ne: 11-09-2009, 23:31:06
shqiperia cka qene, si eshte dhe sido te jete... :P

 • Postime: 5966
SmiLey
#69 ne: 12-09-2009, 00:10:00
the wild rose :P

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull
Kijameti
#70 ne: 13-09-2009, 02:16:51
"Ender i panjohur"

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#71 ne: 13-09-2009, 17:00:47
Perballimi  :D

 • Postime: 7290
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#72 ne: 13-09-2009, 17:42:45
Komshi me kamikazen. :P LOL

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#73 ne: 13-09-2009, 18:09:51
 :D

Libri im: "Zeriyt dhe bemat e tij"  :P LOL

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#74 ne: 17-09-2009, 09:52:23
:D

Libri im: "Zeriyt dhe bemat e tij"  :P LOL

LOL LOL