×

Shkronja e pare e emrit tuaj dhe domethenia e tij....

· 62 · 13166

Shkronja e pare e emrit tuaj dhe domethenia e tij....

· 62 · 13166

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#25 ne: 17-05-2012, 11:53:14
qype kam pas pune puc fort
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1010
 • Gjinia: Femer
endrrimtare
#26 ne: 17-05-2012, 12:13:37
Ehe... :P

Qarte paster shkurt: magjepsese, elegante, e thjeshte dhe e mencur. :D

Kjo me pelqehu mua. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 84
 • Gjinia: Femer
Mєlσdy.
#27 ne: 05-06-2012, 13:58:26
Wee... pikes i paska ren.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1288
Pasion
#28 ne: 05-06-2012, 14:52:02
Shkronja P-Pasion pse s'qenka? :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#29 ne: 01-08-2012, 14:16:14
Nqs emri juaj fillon me A:jeni shum romantike,jeni njerez te drejt,ju shihni cfare merrni.Pasionant keni qef te hani shum, nganjeher provokoni por jeni dhe shum te kujdesshem.


fusja kot kjo
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 316
 • Gjinia: Mashkull
Pussy Lover
#30 ne: 01-08-2012, 15:11:18
maksut nuk eshte emer i keq dhe domethenia e ketij emri vjen nga perandoria osmane
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#31 ne: 01-08-2012, 15:13:04
Thote shkronja e pare e emrit...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#32 ne: 30-01-2013, 18:11:22
mua emri me fillon me D; tamam tamam e kam emrin Dalip
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1288
Pasion
#33 ne: 18-04-2013, 22:30:52
Z  shkronja ime :)


Pasionant thote :S :S se dua kete qe thote :P

Doja te shkruante qe s'fal  atje ku e shikon shtrember sipas syrit tend shigjete :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#34 ne: 19-04-2013, 13:24:30
Zylyf???

emri im eshte i bukur per aq kohe sa e kam vete
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
elton.asllani
#35 ne: 19-04-2013, 14:03:50
Bukurie?

Emri im eshte i derivuar nga nje klan romak...

Njerëzit me kete emer kane një deshire te thelle e brendshme per tu sherbyer njerezimit, duke ndare njohurite, pervojen, aftesine krijuese dhe ate artistike.

Gjithashtu kane tendence per te iniciuar evente jane me teper udheheqes sesa ndjekes...

Ne hieroglife emri im

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#36 ne: 19-04-2013, 15:31:38
emri im eshte elektrizues..kujdes kur e shqiptoni se kushedi sa kilovolt ju kalojne ne trup
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
elton.asllani
#37 ne: 19-04-2013, 15:36:27
emri im eshte elektrizues..kujdes kur e shqiptoni se kushedi sa kilovolt ju kalojne ne trup

heu bre.... ti qenke si rrjeti i nenstacionit potgorice - kashar
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#38 ne: 19-04-2013, 15:48:18
Po ai i kasharit ka sjell deme shume...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
elton.asllani
#39 ne: 19-04-2013, 15:49:41
sepse ka percjellsat e amortizum prandaj :d
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#40 ne: 19-04-2013, 16:00:49
Por pavaresisht kesaj ti solo ka tirazh shume...si w shpjego
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
elton.asllani
#41 ne: 19-04-2013, 16:09:17
ka met ndor t'fatit kshu e shpjegoj :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#42 ne: 02-11-2013, 21:16:17
Nqs emri juaj fillon me A:jeni shum romantike,jeni njerez te drejt,ju shihni cfare merrni.Pasionant keni qef te hani shum, nganjeher provokoni por jeni dhe shum te kujdesshem.


fusja kot kjo
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#43 ne: 02-11-2013, 21:19:25
jo jo tamam qeka
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#44 ne: 02-11-2013, 21:20:12
Vetem te e ngrena e gjej veten
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#45 ne: 02-11-2013, 21:20:36
mua sme paska dale shkronja
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#46 ne: 02-11-2013, 21:21:42
He pra he...hajt merr A se edhe ashtu te lexohet emri
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 474
ness uno
#47 ne: 02-11-2013, 21:23:47
po per A mashkullore cfare thote?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#48 ne: 02-11-2013, 21:26:46
po per A mashkullore cfare thote?


Ti je A  hmmmmm:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#49 ne: 02-11-2013, 21:29:58
sa mire te dy me A lol
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super