×

Universitetet pas protestave studentore

· 2 · 84

Universitetet pas protestave studentore

· 2 · 84

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 18-04-2019, 15:56:16

Pas protestave studentore, universitetet publike shpenzojnë 1.6 milion euro për orendi, makina, karburant dhe roje. Ndërkohë më pak se 2٪ e shumës totale është shpenzuar për kërkim shkencor, libra e biblioteka. Korça, 24,000 euro në 6 muaj...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 18-04-2019, 15:58:12
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super