×

Urrejtja

· 42 · 6020

Urrejtja

· 42 · 6020

 • Postime: 4298
 • Gjinia: Mashkull
Brentiani
#25 ne: 26-01-2010, 13:15:30
Ndoshta aty per aty, po jo urrejtje kohegjate..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#26 ne: 28-01-2010, 19:29:01
Ndoshta aty per aty, po jo urrejtje kohegjate..
...shume mire qe ndodh keshtu

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#27 ne: 29-01-2010, 14:10:32
Mua, kur jam linde me ka vdeke urrejtja :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1580
sorelina
#28 ne: 30-01-2010, 13:34:01
Kur te detyrojne nuk i shmangesh dot kesaj ndjenje.  por e rendesishme eshte te mos e tejkalosh, dmth te mos besh keq
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 27
 • Gjinia: Mashkull
Jems1
#29 ne: 01-02-2010, 15:09:02
Te une egziston kjo lloj dukurie pak :D :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3767
 • Gjinia: Femer
Misss
#30 ne: 06-02-2010, 17:37:26
Mundohem te mos e ushqej asnjehere veten me nje doze te tille.

:)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#31 ne: 27-05-2010, 17:39:04
-Urrejtja eshte ana e kundert e medaljes se dashurise. D.m.th. kush dashuron urren.

-Urrejtja eshte pjese e shpirtit e cila nuk zhduket asnjehere. Nese nuk do kish urrejtje
 nuk do kish konflikte. jeta pa konflikt nuk mund te egzistoje.

-Urrejtja eshte engjelli mbrojtes me i mire i personalitetit njerezor.

-Kur urrejtja kthehet ne patologji ajo eshte mjeti qe shkaterron gjithe vlerat njerezore.

e sakte
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 173
 • Gjinia: Femer
Enush
#32 ne: 27-05-2010, 22:28:31
Sa inat me vjen qe nuk di te urrej, edhe kjo duhet te jete nje fare patologjie...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#33 ne: 27-05-2010, 23:11:30
Urrejtja seshte gje e mire, ti do jesh e demtuara askush tjeter
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#34 ne: 14-11-2013, 16:56:41
Nuk kam kohe dhe forca te urrej....por zhgenjehem si cdo qenie e une
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#35 ne: 14-12-2013, 22:18:10
Nuk kam kohe dhe forca te urrej....por zhgenjehem si cdo qenie e une
Zhgenjimet, te paktem mua nuk me kane shtuar urrejtje por me kane shuar respektin.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 474
ness uno
#36 ne: 14-12-2013, 23:01:51
urrejtja duhet te jete vetem per dike qe ka vrare e ka prere,per te tjeret besoj se ka menyra dhe forma te ndryshme per te menduar
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#37 ne: 14-12-2013, 23:02:36
urrejtja duhet te jete vetem per dike qe ka vrare e ka prere,per te tjeret besoj se ka menyra dhe forma te ndryshme per te menduar

E sakte
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 474
ness uno
#38 ne: 14-12-2013, 23:03:50
of course
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#39 ne: 14-12-2013, 23:10:24
Rame dakort diku...

Pleasure
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#40 ne: 25-12-2013, 17:07:37
Pleasure and Pain Mishel, until you loose ''somewhere'', oh you find yourself ''somwhere'', diku.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#41 ne: 25-12-2013, 17:47:22
Somewhere where?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super