×
Hyrja
Profili

Fqinjet tane kane me shume sukses ne domaining!

Fqinjet tane kane me shume sukses ne domaining!

· 2 · 734

  • Postime: 174
  • Gjinia: Mashkull
erand81
ne: 16-11-2011, 20:20:30
Fqinjet tane kane me shume sukses ne domaining!

Fqinjet tane qe mund te quhen te “rinj” (ccTLD-ja e tyre eshte krijuar me 2007) ne fushen e domaineve kane me shume sukses se ne (.al krijuar me 1992)
Behet fjale per Malin e Zi me ccTLD-n e tyre .me! Eshte e vertet se ccTLD-ja qe kane i avantazhon shume, por ketu ka ndikuar jashtzakonisht shume promovimi qe ata kane bere dhe menaxhimi i domaineve qe bejne.
Me menaxhimin e .me me sa duket merret domain.me ku hedh ne treg here pas here domaine premium.
Nje nga perdoruesit me te fuqishem i .me eshte padiskutim Facebook me sherbimin e tyre te shkurtimit te URL (links) FB.me, pa harruar sherbimin me te fundit qe ofron VISA me V.me!
Kohet e fundit jane hedhur ne ankand disa domaine premium .me te cilat u vune ne shitje ne sedo (sedo.com, nje nga kompanite me te medha ne bote qe ofron sherbimin e shit-blerjes se domaineve).
Ja dhe rrezultatet qe dolen pas shitjes se tyre:

Citim
vip.me ($11,600, 68), lifeinsurance.me ($10,600, 44), flowers.me ($9,000, 85), realestate.me ($8,050, 75), golf.me ($7,000, 45), job.me ($6,200, 69), detox.me ($5,900, 28), heart.me ($5,050, 26), london.me ($4,500, 19), football.me ($3,966, 39), deals.me ($3,900, 62), vodka.me ($3,900, 56), cam.me ($3,800, 37), pix.me ($3,667, 55), fitness.me ($3,277, 39), taxi.me ($3,100, 17), baseball.me ($2,800, 32), chicago.me ($2,601, 43), top.me ($2,550, 16), dentist.me ($2,500, 36), tax.me ($2,150, 22), healthcare.me ($2,049, 30), basketball.me ($1,899, 20), exam.me ($1,851, 20), names.me ($1,680, 15), scores.me ($1,675, 34), property.me ($1,600, 9), 888.me ($1,555, 12), chinese.me ($1,550, 18), company.me ($1,550, 25), romance.me ($1,550, 16), vitamins.me ($1,402, 25), realty.me ($1,400, 10), server.me ($1,351, 16), stuff.me ($1,349, 19), celebrity.me ($1,199, 10), reviews.me ($1,150, 16), concert.me ($1,099, 10), faith.me ($1,099, 6), onlinedating.me ($1,099, 11), spring.me ($1,059, 14), first.me ($1,051, 18), medicine.me ($1,050, 11), wealth.me ($1,050, 16), jewelry.me ($1,049, 7), shoes.me ($1,049, 7), air.me ($999, 4), america.me ($999, 4), arab.me ($999, 14), christmas.me ($999, 3), dental.me ($999, 7), fail.me ($999, 7), forclosures.me ($999, 3), healthinsurance.me ($999, 9), lab.me ($999, 7), pharmacy.me ($999, 5), rio.me ($999, 8), singapore.me ($999, 4), vegan.me ($999, 15), washington.me ($999, 12), american.me ($800, 12), accountant.me ($755, 11), fares.me ($716, 7), refinancing.me ($600, 5), democracy.me ($560, 8), accounting.me ($559, 7), astrology.me ($559, 19), portal.me ($551, 3), 800.me ($499, 3), account.me ($499, 2), and programmer.me ($499, 5)
Ne baze te raportimeve te fundit, domaini meet.me eshte shitur per $450 000 e cila perben nje nga shttjet me te medha per .me!

Marre nga: http://www.thedomain.name/sq/2011/11/fqinjet-tane-kane-me-shume-sukses-ne-domaining/

  • Postime: 26671
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 17-11-2011, 14:25:41
.Me u promovua ashper fare qe ne fillimet e tij, majde perpara se regjistrimi publik te hapej.
S'ke c'i thua, kane pune me mend dhe kane vene njerez profesioniste. Ndersa keta tanet thjeshte u kane dhene pune njerezve te papune, pavarsissht se sa kane pasur te bejne ato me profesionin ne fjale apo jo. Krahaso pak http://akep.al/ (qe eshte nje faqe e pergjithshme dh aspak e specializuar per .al) me http://www.domain.me/

Temat e fundit