×

Ngjyrat dhe seksualiteti

Ngjyrat dhe seksualiteti

· 8 · 71

 • Postime: 22775
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 25-05-2009, 06:52:07
Cila ngjyrë dominon në dhomën tënde, në veshjet e
tua, cila është ngjyra e makines qe ke..
etj. Ajo ngjyrë që dominon në jetën tënde është
çelës i dashurisë dhe seksualitetit
tënd...
 

 

 Ngjyrat
dhe jeta e juaj intime
 
 Disa thonë
se ngjyrat janë shkencë në vete. Të tjerët
mendojnë se ato drejtëpërdrejtë ndikojnë në
jetën e njeriut. A e dini se cila është ngjyra që
ndikon në jetën tënde? Pikërishtë ajo ngjyrë të
cilën më së shumti e adhuroni është çelës i
dashurisë dhe seksualitetit në jetën tuaj. Më
poshtë, së pari përcaktohuni për ngjyrën që e
adhuroni më së shumti. Nëse nuk mund ta bëni
këtë, atëherë shikoni përreth juash se cila
ngjyrë dminon. Cila ngjyrë dominon në dhomën
tënde, në robet e tua, çfarë është ngjyra e
veturës që e vozit.. etj. Ajo ngjyrë që dominon në
jetën tënde është çelës i dashurisë dhe
seksualitetit tënd. Psikologët lidhjen mes ngjyrës
që më së shumti e adhuroni dhe seksualitetit e
sqarojnë në këtë
mënyrë:
 
 
 Zgjidheni
ngjyrën tuaj dhe klikoni në të.

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 E bardhë - personi që e adhuron
ngjyrën e bardhë seksin e konsideron si papastrti.
Këta njerëz përnga natyra janë puritan. Për ata
puthja franqeze "French Kiss" është e turpshme dhe
është e pazakonshme të bëjnë dashuri gjatë
ditës. Femrat, adhurues të ngjyrës së bardhë,
vdishen pas paravanit ndërsa meshkujt që e adhurojnë
këtë ngjyrë dot ë bëjnë dush edhe para por edhe
pas seksit. Organet e veta gjenitale këta njerëz edhe
më tej i emertojnë me emra
fëmijërore.
 Kthehu lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 Gështenje (braon) - Dashnorët
gështenje janë të zjarrtë dhe të sinqertë, si dhe
të ndjeshëm në dëshirat dhe kërkesat e partnerit.
Dashuria është ajo për të cilën mendojnë 24 orë
në ditë, e fjalën "të dua" e përdorin shpesh. Kur
të ngrohen pranë zjarrit, kur të ecin nëpër shi
apo gjithçka që bëjnë, e shndrrojnë në dahsuri.
Për seks u nevojitet shumë kohë dhe intiitet. Por
emocionet e tyre janë të tilla sa që një fjalë e
vrazhdë mund ta përfundoj lidhjen.
 Kthehu
lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 E kuqe - Njerëzit që e adhurojnë
këtë ngjyrë janë tigra të vërtetë në shtrat.
Lehtë nxehen dhe kënaqen në seks në gjitha mënyrat
e mundshme. Njëherë kur te ata ndizet xixa e
dashurisë, kalojnë orë të tëra deri sa të fiket
ajo. Kur dy të kuq janë së bashku, atë që e bejnë
do të shtynte të skuqen edhe yjet e filmave erotik.
Shpesh anojnë të jenë agresiv, prandaj ngjyrat më
të dobëta duhet të jenë të kujdesshëm me
ata.
 Kthehu lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 E zeza -Këta njerëz janë thasë
të mbushur përplot seksualitet dhe së bashku
kërkohen. Kanë tendencë që të shfaqin seks perverz
dhe shpesh kanë natyrë të kombinuar sado-mazoistike
në kombinim apo njërën në veçanti. Janë të
çuditshëm dhe shpesh shfaqjet e veta i lozin kur
janë nën ndikimin e stresit apo kur ndodhen në
periodë të dobët. Sipas anketave të dosieve të
policisë, vie në pah se delikuentët seksual e
adhurojnë ngjyrën e zezë. Për këtë nuk është e
rastësishme se "veshja uniforme" e hajnave, bandave,
kriminelëve tjerë është e ngjyrës së
zezë.
 Kthehu lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 Vjollce (ngjyra e manushaqes) -
Adhuruesit e ngjyrës vjollce (violete) mendojnë se
janë të stërmençur për argëtime shtrati. Femrat
urejnë që flokët e tyre të shprishen, përderisa
meshkujt e kësaj ngjyre seksit i afrohen me çasje
afariste. Të dy gjinitë, sdhurues të ngjyrës
vjollce, më tepër brengosen për kënaqësinë e vet
se sa për kënaqësitë e partnerit.
 Kthehu
lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 E portokalltë - njerëzit që
adhurojnë ë portokalltën jetojnë në botën e
fantazive seksuale. Akti seksual për ata është
shfaqje njëaktëshe ku vet ata janë aktorë kryesor.
Për ata paraloja ka të njëjtën rol si edhe vet akti
seksual.Si imixh të vetin e konsiderojnë
pëshpëritjet e ëmbla të zbrazëta dhe dialogjet e
parëndësishme. Shesh edhe nuk përjetojnë orgazëm,
por e aktrojnë këtë aktë për mrekulli. Mashkulli
"i portokalltë" ka si ves ta tërhjekë partneren për
flokë, ndërsa femra ka dëshirë të le gjurmë të
kuqë nga thonjët e saj në shpindë të partnerit.

 Kthehu lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 E kaltër - Adhuruesit e ngjyrës
së kaltër janë partnerë të mrekullueshëm. Janë
të sinqertë ndaj nevojave të partnerit. Të bërit
dashuri ata e konsiderojnë si art të sofistikuar dhe
ndaj një gjëje të tillë kanë çasje elegante.
Mashkulli që adhuron ngjyrën e kaltër është si
një lozës në piano dhe së pari thellësisht e
relakson partnerin para ekzekutimit madhështor. Femra
e kësaj kategorie, plotësisht kënaqet në seks.
Pasioni i tyre mund të krahasohet me baticën në
ardhje. Që të dy gjinitë, kënaqen në paralojë dhe
çastet pas saj si dhe në vet aktin e dashurisë. Në
martesë personi "i kaltër" është partner i
mrekullueshëm që kurr nuk kërkon argëtim jashtë
shtëpisë.
 Kthehu lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 Roze (e trëndafiltë) - ata që e
duan ngjyrën e trëndafiltë shfaqin papjekshmëri në
gjërat seksuale. Femrat më tepër provokojnë dhe më
tepër premtojnë se që ofrojnë. Në disa raste ato
imponohen me feminizmin e tyre, ndërsa e vërteta
është se fshehurazi i urrejnë meshkujt. Një numër
i madhë i prostitutave me dëshrë mban robe me
ngjyrë të trendafiltë. Meshkujt që e adhurojnë
këtë ngjyrë janë jostabil dhe adhurojnë flirtet.
Ata caktojnë tre takime të njëjtën ditë, dhe nuk
do të shkojnë në asnjërën. Më me dëshirë do të
kishin marr ndonjërën në ndonjë restorant rrugës.
Gratë, burrat e të cilave e adhurojnë këtë
ngjyrë, duhet të jenë të kujdesshme dhe t'i
përcjellin ata fshehurazi.
 Kthehu lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 Ngjyrë hiri (e murme) - Është
ngjyra e adhuruar e njerëzve që smund të vendosin.
Ata asgjë nuk mund t'i ngazëllej ngase e kanë
zgjdhur hijen. Meshkujt që e adhurojnë këtë ngjyrë
seksin e shofin si çlirim nga tendosjet.Vetëm kaq dhe
as më shumë as më pak. Pam, pam, pam dhe ë
falëminderit. Femrat ekësaj ngjyre nuk bëjnë
dashuri. Ato vetëm kanë mardhënje seksuale për dy
arsye: që ta shkarkojnë partnerin apo që të mbeten
shtatzane. Ato gjatë seksit i shikojnë të çarat në
tavan. Martesa e dy partnerëve që e adhurojnë këtë
ngjyrë është vërtet "bekim hyjnor".
 Kthehu
lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 Gjelbër - Ata që e adhurojnë
këtë ngjyrë, gjithnjë janë të freskët dhe të
virgjër në çasje drejt seksit. Femrat që e
adhurojnë të gjelbrën, gjithjë do të bëjnë
dashuri sikur të ishte hera e parë e tyre. Mashkulli
mund të jetë i pashkathtë por në mënyrë tejet
sharmante. Dashnorët e gjelbër janë gjentil por jo
edhe të zjartë. Ashtu që partneri i personit "të
gjelbër" asnjëherë nuk ka nevoj të brengoset për
pabesnikëri martesore.
 Kthehu lartë

 
 
 -------------------------
-------------------------------------------------------

 
 Verdhë - Këtë ngjyrë e
adhurojnë njerëzit me nxitje adaptive seksuale.
Është kjo ngjyrë e homoseksualëve. Hahahah. Skeni
nevoj të bëni panikë, nuk janë të gjithë ata që
e mbajnë të verdhën homoseksual. Në shumicën e
rasteve adhuruesit e të verdhës, do të përgjigjen
me pasivitet në dëshirat dhe kërkesat seksuale të
partnerit. Kurrë nuk kënaqen në plotni të seksit,
por dhe kurr nuk do të ikin nga nxitja e dikuj që e
adhurojnë dhe në prani të cilit ndjejnë kënaqësi.

 Ngjyrat e ylberit - Hahaha. Athua vërtet
smundeni të përcaktoheni? Thamë se duhet ta zgjedhni
një ngjyrë e jo të gjitha ngjyrat. Provoni sërish
të përcaktoheni për njërën nga
ngjyrat.
http://www.albanianmtv.net/viewArticle.php?article_id=141&title=ngjyrat_dhe_seksualiteti

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1 ne: 25-05-2009, 11:21:57
Ngjyra ime nuk qenka ketu.. :D

 • Postime: 2848
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#2 ne: 21-07-2011, 13:27:13
Cila ngjyrë dominon në dhomën tënde, në veshjet e
 E kuqe - Njerëzit që e adhurojnë
këtë ngjyrë janë tigra të vërtetë në shtrat.
Lehtë nxehen dhe kënaqen në seks në gjitha mënyrat
e mundshme. Njëherë kur te ata ndizet xixa e
dashurisë, kalojnë orë të tëra deri sa të fiket
ajo. Kur dy të kuq janë së bashku, atë që e bejnë
do të shtynte të skuqen edhe yjet e filmave erotik.
Shpesh anojnë të jenë agresiv, prandaj ngjyrat më
të dobëta duhet të jenë të kujdesshëm me
ata.
 

pikes i ka rene me pershkrimin :D :D

 • Postime: 4215
Charlie
#3 ne: 08-09-2011, 14:03:49
Kjo ngjyra e kalter apo blu ...po me pelqeka pershkrimi i saj ...lum ai qe e do kete ngjyre :D

 • Postime: 12738
Mishel...............
#4 ne: 08-09-2011, 14:13:22
 Gështenje (braon) - Dashnorët
gështenje janë të zjarrtë dhe të sinqertë, si dhe
të ndjeshëm në dëshirat dhe kërkesat e partnerit.
Dashuria është ajo për të cilën mendojnë 24 orë
në ditë, e fjalën "të dua" e përdorin shpesh. Kur
të ngrohen pranë zjarrit, kur të ecin nëpër shi
apo gjithçka që bëjnë, e shndrrojnë në dahsuri.
Për seks u nevojitet shumë kohë dhe intiitet. Por
emocionet e tyre janë të tilla sa që një fjalë e
vrazhdë mund ta përfundoj lidhjen.se gjej edhe aq veten...pervec ngjyres

 • Postime: 4215
Charlie
#5 ne: 08-09-2011, 15:00:14
Si e kam dhe ku kam gjithmone eshte e drejta ime me shpreh ;)

 • Postime: 22775
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#6 ne: 08-09-2011, 15:36:04
Po une qe paraplqej te kuqen, te zezen dhe ngjyren vjollce, cfare i bie te jem? Kombinim? :D

 • Postime: 165
 • Gjinia: Femer
shkodrane
#7 ne: 08-09-2011, 18:35:30
mua me pelqen ngjyra e zeze po nuk kam kap njeri me zor hmmmmm: