×

Moda dhe Estetika

Veshje per mbremje!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 4 5 6 » · 148 · 144463

Cfare mendoni se i ben femrat dhe djemte sexy

Nisur nga scarface  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 » · 68 · 14168

Balluket, akoma në trend

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga miabel    · 3 · 542

Jeta në taka të LARTA

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga JustA    · 6 · 733

Të kolme apo të dobëta?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 298

Moda e pantallonave të shkurtra

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga TATU    · 7 · 1522

100 vite modë në 100 sekonda

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 267

Çantat!!!

Nisur nga Dora  | Postimi i fundit nga Dora    « 1 2 » · 29 · 4225

Mos nisni një dietë kur...

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 256

Cizmet me thekë në modë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 3 · 391

Miranda Kerr me look natyral

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 7 · 1179

Të zgjedhësh recipetat e duhura

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 263

Tendencat e femrave shqiptare

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 272

Qerpikët artificialë

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga shkodrane    · 1 · 271

Hapat e parë në botën e modës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 213

Po me bien floket!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga denis580    · 18 · 15162

Ja canta më e shtrenjtë

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga +ERELA+    · 4 · 324

Eva Pepaj Fotomodele !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga dreamm    · 4 · 2696

Forma e buzeve tregon sa seksi jeni

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Misss    · 1 · 414

Modele flokesh (per femra)

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1505

Vlerat e vërteta të fitnesit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 396