Mjekra është në modë … - E Bukura

×
Hyrja
Profili

Mjekra është në modë …

Mjekra është në modë …

· 3 · 446

  • Postime: 26703
  • Gjinia: Mashkull

ne: 21-01-2020, 21:11:10
Por....


Nëse baktere të tilla do të zbuloheshin në sistemin e ujësjellësit, shkencëtarët thonë se do ta mbyllin këtë ujësjellës për ta dizinfektuar.

Për të gjithë meshkujt që pëlqejnë të mbajnë mjekër, duhet të dini se kjo e fundit përmban po aq mikrobe sa një WC, për shkak të baktereve që mjekra mbledh.

Të dhënat vijnë nga mikrobiologët, sipas të cilëve, mesataret e mjekrave janë më të pista sesa vetë WC – ja. John Golobic, nga qendra “Wuest Diagnostic” në New Mexico, analizoi disa mjekra në kërkim të baktereve dhe doli në përfundimin se, teksa disa prej tyre përmbanin një numër normal bakteresh, disa të tjera përmbanin po aq baktere sa një WC.

Megjithatë, për gazetën “Mirror”, Dr. Golobic thotë se, një mënyrë për të mbajtur një mjekër të pastër është që lani duart herë pas herë, të përdorni, solucione pastruese dhe ta prekni sa më pak atë. Faktoman.com

  • Postime: 611
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 23-01-2020, 16:10:48
U deshen 100 vite te hiqej moda e mjekrres dhe per disa vite rihyri mashkulli leshator ne trend. Duken te gjithe si xhihadiste tani  :D
 

  • Postime: 611
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 10-02-2020, 00:46:25
Mjekrra e shkurter eshte zgjidhja optimale sot. Edhe ke mjekerr por nga ana tjeter si si gumushe leshi :D
 

Temat e fundit