×

Ngjyra e Kuqe🎀

Ngjyra e Kuqe🎀

· 14 · 239

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
ne: 27-01-2020, 17:24:20
Vetem veshje te kuqe ketu.
 

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#1 ne: 27-01-2020, 17:24:47
 

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#2 ne: 27-01-2020, 17:25:16
 

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#3 ne: 27-01-2020, 17:25:55
 

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#4 ne: 30-01-2020, 13:32:00
Billedresultat for karen millen red dress

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#5 ne: 30-01-2020, 13:35:51
Relateret billede

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#6 ne: 30-01-2020, 13:41:07
Billedresultat for red satin dress

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#7 ne: 30-01-2020, 13:50:21
Billedresultat for red  women's clothing

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#8 ne: 30-01-2020, 14:38:42
@Parloté bukur shume ;)
 

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#9 ne: 01-02-2020, 21:39:45
Enca Kuqe
 

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#10 ne: 06-02-2020, 15:00:03
 

 

Rita Ora
 

 • Postime: 7043
 • Gjinia: Femer
erlehta
#11 ne: 07-02-2020, 07:44:37
Sipas Alexey, sot eshte dita e ngjyres se kuqe. Duhet te vishemi me te kuqe 😂

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#12 ne: 09-02-2020, 23:36:25
Kot nuk thone qe e kuqja cmend dhe demat  :D

 

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#13 ne: 09-02-2020, 23:49:31
 

Nga Victoria's secret
 

ngjyra e syve tek bebet

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 19:50:41
nga InfoZ
Ngjyra ultraviolet te lulet

Nisur nga M A XRubrika Imazhe

Postimi i fundit 12-05-2020, 12:10:44
nga M A X
Ngjyra.com

Nisur nga M A XRubrika Portalet Shqiptare

Postimi i fundit 27-04-2020, 22:14:00
nga M A X
Si formohet ngjyra roze?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 07-04-2020, 17:58:06
nga M A X
Si formohet ngjyra e verdhe?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 07-04-2020, 18:02:58
nga M A X