Ngjyra e Kuqe🎀 - E Bukura

×
Hyrja
Profili

Ngjyra e Kuqe🎀

Ngjyra e Kuqe🎀

· 14 · 604

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

ne: 27-01-2020, 17:24:20
Vetem veshje te kuqe ketu.
 

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 27-01-2020, 17:24:47
 

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 27-01-2020, 17:25:16
 

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 27-01-2020, 17:25:55
 

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#4 ne: 30-01-2020, 13:32:00
Billedresultat for karen millen red dress

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#5 ne: 30-01-2020, 13:35:51
Relateret billede

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#6 ne: 30-01-2020, 13:41:07
Billedresultat for red satin dress

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#7 ne: 30-01-2020, 13:50:21
Billedresultat for red  women's clothing

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#8 ne: 30-01-2020, 14:38:42
@Parloté bukur shume ;)
 

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#9 ne: 01-02-2020, 21:39:45
Enca Kuqe
 

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#10 ne: 06-02-2020, 15:00:03
 

 

Rita Ora
 

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#11 ne: 07-02-2020, 07:44:37
Sipas Alexey, sot eshte dita e ngjyres se kuqe. Duhet te vishemi me te kuqe 😂

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#12 ne: 09-02-2020, 23:36:25
Kot nuk thone qe e kuqja cmend dhe demat  :D

 

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#13 ne: 09-02-2020, 23:49:31
 

Nga Victoria's secret

Temat e fundit