×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: nexhi
« ne: 25-03-2013, 09:57:35 »

pershendetje,,,
Postuar nga: whitesnake
« ne: 21-03-2013, 14:25:28 »

Nexhi mund te ma thuash alfabetin deri ke germa P e madhe e shtypit, dhe p e vogel e shtypit? flm
Postuar nga: nexhi
« ne: 21-03-2013, 10:45:32 »

pershendetje
Postuar nga: nexhi
« ne: 20-03-2013, 13:12:06 »

alo
Postuar nga: nexhi
« ne: 18-03-2013, 09:29:51 »

alo
Postuar nga: nexhi
« ne: 18-03-2013, 09:27:40 »

pershendetje
Postuar nga: whitesnake
« ne: 12-03-2013, 10:39:06 »

pershe,,,,,,,,

Persh zemer cfare deshironi?
Kallamar te skuqur apo te pjekur?
Postuar nga: nexhi
« ne: 12-03-2013, 10:33:16 »

pershe,,,,,,,,
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 11-03-2013, 13:26:39 »

Sa rehat qeke o Nexhi....po ben perparime nga "pershendetje" kalove te "alo"....hajt shnet e pare
Postuar nga: nexhi
« ne: 11-03-2013, 13:24:58 »

alo