Pune dore. Veshje, shalle, dorashka, tentene etj - E Bukura

×
Hyrja
Profili

Pune dore. Veshje, shalle, dorashka, tentene etj

Pune dore. Veshje, shalle, dorashka, tentene etj

· 3 · 412

  • Postime: 611
  • Gjinia: Mashkull

ne: 22-01-2020, 11:57:21
Ku jane duarartat?✨
 

  • Postime: 7065
  • Gjinia: Femer

#1 ne: 23-01-2020, 07:08:05
Në universitet , kam pasur shoqet nga Pogradeci. Ato ishin vërtetë duararta.

  • Postime: 1751
  • Gjinia: Femer

#2 ne: 23-01-2020, 10:46:48
Kisha momente në jetën time kur tentenet ishin trend, dhe harxhoja minimum tre muaj për një komplet lol lol.

Temat e fundit