×

Kendi Familjar - Rreth Familjes

Feminizmi

Nisur nga The Sphinx  | Postimi i fundit nga flutur    « 1 2 » · 35 · 12880

8 Marsi dita nenes dhe e gruas

Nisur nga valton123  | Postimi i fundit nga erlehta    · 6 · 37

Natyra e femrës dhe llojet e tyre

Nisur nga BESIM  | Postimi i fundit nga Fatmaa    « 1 2 » · 45 · 12935

Zakonet e nje femre të suksesshme…

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1764

Gratë pas moshës 50 vjeç

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 880

Si të fitoni zemrën e vjehrrës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 1530

Familja ideale

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 119

Marrëdhënia gjysh/e-nipër/mbesa

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 62

Si të jesh një motër e mirë!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 51

Levizja #MeToo

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 82

Nje histori inçesti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga vajzaa    · 2 · 193

A ekziston gruaja perfekte?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Monique    « 1 2 3 4 5 6 » · 125 · 5237

Familja shqiptare ne vite

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 163

Njollat e shtatazanisë

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 417

Nena rreh per vdekje femijen !!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 18 · 1948

Emra për vajza

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Grens(Wiliams)    « 1 2 » · 36 · 22331

Cerdhe private apo shtetërore?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 11 · 1464