×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 30-09-2019, 00:27:35 »

 

1.Nëna juaj është mbështetësi juaj më i madh

2. Ajo gjithmonë dëshiron të dëgjojë gjërat që ti i thua

3. Këshilla e saj ndaj teje është po aq e rëndësishme, sa këshilla juaj ndaj saj.

4. Ajo gjithmonë do të të thotë të vërtetën

5. Ajo dëgjon opinionin tënd dhe mundohet të të kuptojë

6. Në cdo kohë dhe moment ajo gjindet pranë teje

7. Ajo të don edhe kur t’i nuk mund ta duash veten tënde

8. Ajo gjithmonë kënaqet kur është në prezencën tënde

9. Ajo shqetësohet për ty

10. Lidhja juaj me nënën forcohet çdo vit e më shumë

po.al