×

Kendi i Familjes

Është apo nuk është fëmija im?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 882

Gruaja më me fat në botë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 244

Femrat më me ndikim në Shqipëri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 497

Fëmija “pa gjini”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 247

Mitet false të shtatzanisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 210

Si të rrisni fëmijët?

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Kisss    · 5 · 393

Dhënia e gjirit qetëson nënën

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Amy A.    · 2 · 388

Si të bëhet fëmija i pavarur?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 246

“Shtëpia ime nuk është imja”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga h75    · 3 · 436

A duhen rrahur fëmijët?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Emira    · 4 · 466

Gratë dhe jeta e tyre 24-orëshe

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 225

Gjyshja lind djalin e së bijës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 6 · 399

Nënat moderne

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga besimtare shqiptare    · 4 · 324

Evolucioni i fëmijëve

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 575