×
Hyrja
Profili

15 Mënyra Efektive për të Qetësuar një Fëmijë të Irrituar

15 Mënyra Efektive për të Qetësuar një Fëmijë të Irrituar

· 1 · 395

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 27-05-2019, 17:21:29
 
Kur i vogli juaj qan, refleksologjia e foshnjës mund të vijë në ndihmë. Është një teknikë masazhi e bazuar në lidhjen e organeve të trupit në pika të caktuara në këmbë dhe pëllëmbë. Duke ushtruar pak presion ndaj tyre, ju mund të qetësoni fëmijën tuaj kur ata kanë dhimbje barku ose kapsllëk.

Meqë ra fjala, këmbët e fëmijës janë më të lehta për t’i masazhuar, sepse ato janë të sheshta. Fëmijët zhvillojnë harqe vetëm në moshën 2 ose 3 vjeç kur fillojnë të ecin vete.

Ne duam që t’ju ofrojmë mundësinë për të mësuar për një mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt për ta qetësuar fëmijën tuaj. Mos e humbisni bonusin tonë në fund të artikullit!
Me shume: https://shkollaesuksesit.com/keshilla/15-menyra-efektive-per-te-qetesuar-nje-femije-te-irrituar/

Temat e fundit