×

Familja Shqiptare - Biseda e Diskutime

Gratë dhe jeta e tyre 24-orëshe

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 225

Gjyshja lind djalin e së bijës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 6 · 399

Nënat moderne

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga besimtare shqiptare    · 4 · 324

Evolucioni i fëmijëve

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 575

Femrat e pushtetshme në Shqipëri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 339

14 vjeç prindër

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 256

Sekretet e burrave të martuar

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga beqo    · 12 · 2675

Dhuna mbi fëmijët

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1797

Kollitja tek te vegjlit

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 618

Të lindësh 40 vjeç, zgjat jetën

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 204

Nëna me kohë të plotë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 220

Mami, pse kam kete emer?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ERELA    · 7 · 3296

Studimi: Fëmijët e parë janë më të zgjuar

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 18 · 1354

Gruaja e përbuzur

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 358