×

Kendi Familjar - Rreth Familjes

Mami, pse kam kete emer?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ERELA    · 7 · 3314

Studimi: Fëmijët e parë janë më të zgjuar

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 18 · 1366

Gruaja e përbuzur

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 370

Meshkujt dhe ora e tyre biologjike

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 235

Si ta pastrosh shtëpinë shpejt

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga TATU    · 1 · 320

Gruaja e përbuzur

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 271

Nordiket, gratë më të lumtura të planetit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Emira    · 2 · 474

Kur femrat bëhen "gra shteti"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 398

Shtatzënat gjatë verës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 524

”BURRI ËSHTË SI QENI”

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga erlehta    · 14 · 1870

Birësimi!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga erlehta    · 3 · 1113

Dita e nenes.

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga * AηesSa *    · 24 · 13966

Bota resht së sjelli në jetë fëmijë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Emira    · 1 · 637