×
Hyrja
Profili

Kendi Familjar - Tema informative dhe diskutime ne lidhje me familjen dhe jeten familjare.*
pellumb
ne: 21-03-2005, 15:41:59

AJO ESHTE NJERI SI GJITH TE TJERET

Familja

,  AJO  Ajo eshte , ajo gjysma e botes  qe kur lind qajne per te,dhe kur ajo vjen e nis jete ne kete bote ...


milanisti
ne: 09-03-2005, 00:25:46

PNUD: Pozita e gruas në Shqipëri është shumë e ulët

Familja

Raporti për Shqipërinë: Femrat në zonat rurale janë në mjerimVarfëria në vendin tonë, përveç pamjes së përditshme të realitetit, ka gjetur gjuhën e shifrave për të folur. Më shumë se gjysma e shqiptarëve jetojnë në varfëri, ndërsa çereku i tyre jeton në skamje të plotë, ndërsa p...


BESIM
ne: 06-03-2005, 06:38:49

Pozita e Gruas midis civilizimeve!

Familja

Pozita e Gruas midis civilizimeve..