Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Monique
« ne: 26-03-2019, 22:41:16 »

Vazhdoj ta mendoj toj toj po isoj

Eshte diskriminuese ...ti erlehta pse na rihap tema te tilla?
Postuar nga: erlehta
« ne: 26-03-2019, 22:32:50 »

Afer perfektes 😆
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 28-12-2013, 19:18:20 »

Se dime qe sjemi perfekte prandaj
Dhe kur degjojme si lartesohen virtyte te dickaje qe nuk ekziston por deshirohet shume ndihem keq shume lol
Postuar nga: erlehta
« ne: 28-12-2013, 18:55:44 »

Pse moj eshte diskriminuese?
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 28-12-2013, 16:25:46 »

Perfektia nuk ekziston ...rrjedhimisht as kjo teme nuk duhet te ekzistoj
Eshte teme diskriminuese
Postuar nga: erlehta
« ne: 28-12-2013, 13:53:11 »

Grua perfekte eshte ajo qe pervec zoterimit te "vlerave", ka ne krahe nje partner perfekt e jeton ne ambjent e shoqeri perfekte.
Postuar nga: ness uno
« ne: 27-12-2013, 23:11:40 »

grua perfekte eshte ajo qe eshte e mencur 100%, po qe me pak se kaq, sadopak e hallakatur ose me perqindje te vogel mosmencurie nuk eshte me e tille ^o)
Postuar nga: flutur
« ne: 27-12-2013, 21:48:31 »

E kush e do gruan perfekte ?
Postuar nga: ciarli
« ne: 27-12-2013, 17:58:43 »

gruaja perfekte do ishte fatale, do ishte gjarpri ne shkretetire para teje
Postuar nga: Pasion
« ne: 04-05-2013, 13:28:29 »

Femra eshte e perkryer :)

Ne gjunje burra para tyre :D