×

Diferenca e moshës në një marrëdhënie burrë-grua

· 30 · 2524

Diferenca e moshës në një marrëdhënie burrë-grua

· 30 · 2524

 • Postime: 342
Dr0mAs
#25 ne: 21-04-2013, 21:12:07
Deri ne 8 vjet femra me e madhe, deri ne 6 muaj femra me e vogel.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 474
ness uno
#26 ne: 01-12-2013, 19:14:23
Nuk besoj se ka diferenca moshore per nje marredhenie burre -grua ne cift.
Diferencat jane e do te jene gjithmone prej mentalitetit , menyres se te qasurit dhe madheshtise se komunikimit e ndjenjes qe i perket cdo lloj raporti human!
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#27 ne: 02-12-2013, 07:23:30
Pse i ke vu pike ti??
Leje pra i cike biseden hapur qe te interpretojme ne
:P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1734
 • Gjinia: Mashkull
Kisss
#28 ne: 02-12-2013, 10:13:30
si te dalin kismeti tek interneti... :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#29 ne: 14-12-2013, 06:40:47
Njoh disa vajza qe patneret i kane mbi 10 vjete diference. Ndihen te kenaqura.
Ato ga e burrat na  :D
 

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super